Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвместими части за нашите автомобили Mitsubishi
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Съвместими части за нашите автомобили Mitsubishi
Моята информация е Аса. Мога да помогна с инсталацията и на Win7Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение95 година, автомат и има вентилаторI get High by going Down
Коментар
-
Ще Ти бъда благодарен!Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение....... Мога да помогна с инсталацията и на Win7
MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Добро утро момчета,за момента нищо не съм правил по въпроса,че в събота сменях на allroad-а масла и филтри в събота а в неделя най-малкия член на семейството имаше празник и трябваше да се почете подобаващо,но като цяло климатика стои доста оригинално като окомплектовка в машината и няма белези да е допълнително монтиран,както например неработещите допълнително монтирани копчетии и кабели за подгрев на предните седалки,като се поровя малко по тая драма ще драсна някои ред какво е станало....Благодаря на всички отзовали се.....Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Някой знае ли дали са еднакви ( заменими ) резервоарите на П2 -92/3 и П спорт около 2000 год. И двата автомобила са със 3000 V6 бензинови мотори. Интересува ме най-вече дали са заменяеми помпата и нивомера ( вътрешностите на резервоара
). Идеята е да взема помпа и нивомер от Паджеро Спорт и да ди сложа на резервоар на П2.
Б. Бонев
0осем88две6шест71три
Коментар
-
Разцъкай си ги, като каталожни номера, че нямам време. http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/mi2.mycatПървоначално публикуван от Борислав Бонев Преглед на мнениеНякой знае ли дали са еднакви ....Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Опитах се ( защото не разбирам много ...по-скоро нищо....от такива неща
) да ги сравня и ми стана ясно , че не е правилно зададен въпроса ми. Исках да питам като показатели дали са еднакви и взаимозаменяеми, не като форма - т.е. дали ще закарва до мотора същото количество гориво и под същото налягане. Идеята е да се направи нов , малък резервоар за бензин , а имам възможност да взема вътрешностите на резервоар от П спорт.
Стоян Боюков - благодаря за линка!Б. Бонев
0осем88две6шест71три
Коментар
-
Газова бутилка ли ще слагаш до "новия" резервоарПървоначално публикуван от Борислав Бонев Преглед на мнениеОпитах се ( защото не разбирам много ...по-скоро нищо....от такива неща
) да ги сравня и ми стана ясно , че не е правилно зададен въпроса ми. Исках да питам като показатели дали са еднакви и взаимозаменяеми, не като форма - т.е. дали ще закарва до мотора същото количество гориво и под същото налягане. Идеята е да се направи нов , малък резервоар за бензин , а имам възможност да взема вътрешностите на резервоар от П спорт.
Стоян Боюков - благодаря за линка!
?
Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Такава е идеята за сега, да.Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнениеГазова бутилка ли ще слагаш до "новия" резервоар
?
Паджерото е късо и ако метна и една газ. бутилка в и без това малкия багажник , няма да остане место и за 2 кофички кисело млеко!
Б. Бонев
0осем88две6шест71три
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар