Всяка събота и неделя /почети/ съм в гората с джипчето и някога се налага да минавам направо през гората без път и патека. Вече съм го надрал яката, ама поне да спася предното стъкло, че редовно изтръпвам. Интересува ме от какви материали и начини на захващане трябва да се използват за да се изпълни така необходимото "нещо" за мен. Става въпрос за Паджеро 2, 93г., къса база.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мaтериали и монтаж на ванти
Свий
X
-
До: МАТЕРИАЛИ И МОНТАЖ НА ВАНТИ
Ето тук има доста информация по въпроса:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...598#post447598Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
-
До: Мaтериали и монтаж на ванти
В тази тема има снимки на едно паджеро с ванти. Разгледай ги и ще видиш матерялите.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E1%E5%E4%EA%E0GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Така, преди да пусна темата търсих и четох и тези две теми и други теми в които се загатва за ванти, но нищо конкретно и точно не е отразено в тях, за това реших да пусна нова тема и в нея всеки който е правил такива ванти да опише материалите и реда и начина на закрепването им за купето на Мицубиши та било то Паджеро и всички други от тази марка. Ако бях близо до Велинград нямаше да питам направо щях да отида при Боби турбото и да ми го монтира срещу заплащане естествено.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеТака, преди да пусна темата търсих и четох и тези две теми и други теми в които се загатва за ванти, но нищо конкретно и точно не е отразено в тях, за това реших да пусна нова тема и в нея всеки който е правил такива ванти да опише материалите и реда и начина на закрепването им за купето на Мицубиши та било то Паджеро и всички други от тази марка. Ако бях близо до Велинград нямаше да питам направо щях да отида при Боби турбото и да ми го монтира срещу заплащане естествено.GSM: 0898 554713
Коментар
-
Не виждам какво чак толкова сложно има.
Трябва ти стоманено въже 4-6мм дебело, 4 планки с уши/куки (зависи дали искаш да са демонтируеми), два обтегача от читава стомана/неръждавейка (ако са със заварени уши, а не с куки, е по-добре) и осем клипса за въжето. Всичко може да се намери в магазин, който продава телфери, хаспели и друга подемна техника.
Горните планки се монтират според зависи дали имаш "рейлинг" на покрива, долните - единственото здраво място на Паджерото е гредичката над фаровете (калника отгоре е слаб) - поставят се така, че ухото/куката да се покаже между калника и предния капак.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Тези планки как се захващат? С вииди, с нитове, лепило ......... не знам.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Захващат се здраво
Аз съм за болтове с гайки и ако е възможно - укрепваща шина от долната страна. Това за отпред. За горе - ако имаш "рейлинг", може да ползваш неговия захват, като поставиш планката м/у тавана и гредата. Ако нямаш - тогава по-добре да ги хванеш в горния край на колонката, като свалиш кората отвътре и оттам да навиеш гайките.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеТака, преди да пусна темата търсих и четох и тези две теми и други теми в които се загатва за ванти, но нищо конкретно и точно не е отразено в тях, за това реших да пусна нова тема и в нея всеки който е правил такива ванти да опише материалите и реда и начина на закрепването им за купето на Мицубиши та било то Паджеро и всички други от тази марка. Ако бях близо до Велинград нямаше да питам направо щях да отида при Боби турбото и да ми го монтира срещу заплащане естествено.sigpic
Коментар
-
Малко матирял.На всякаде се захващат с рапидки със сплескани глави.В горния край се захващат под уплатнението на вратата задължително силикон безцветен.Въжето дебело 6 мм с друго стой смешно.Пробвал съм.Болтове с гайки не става.Трябва да разглобиш целия джип.
sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнениеМалко матирял.На всякаде се захващат с рапидки със сплескани глави.В горния край се захващат под уплатнението на вратата задължително силикон безцветен.Въжето дебело 6 мм с друго стой смешно.Пробвал съм.Болтове с гайки не става.Трябва да разглобиш целия джип.
Професионалист!!!!
свалям ти шапка..
съжалявам, че не се познаваме лично
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеПрофесионалист!!!!
свалям ти шапка..
съжалявам, че не се познаваме личноsigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнениеЕ Колега мерси за ....ама това ми е хоби.GSM: 0898 554713
Коментар
-
Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнениеБОБИ е друга турбина.Нямаме общо.Дано съм ти бил полезен.
Развеселих се сутринта от моята грешка, надявам се да не си ми обиден, и живот и здраве до година съм решил да дойда на Велинград и да се реванширам за смяната на иметоСтанимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар