Обява

Свий
Няма добавени обяви.

допитване до знаещите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• допитване до знаещите

имам МОНТЕРО СПОРТ 3000 куб,автоматик,125 квт.,от САЩ,понеже не го ползвам(повечето от времето съм в чужбина)обявих го за продажба,бартери т.н..имам предложение за ПАДЖЕРО СПОРТ 2,5 дизел,ниакъде преди 1999 или 1999г(собственика твърди,че е 2000,но не е,с отделния мигач е ,а те доколкото знам са до 1999г),забравих да напиша ,че моя е 2001г,с някакво минимално доплащане от него(2-3хил.),та питането ми е аз ли нещо не сим в час или искат да ме....работят на сухо,(при положение,че аз съм го обявил за 18000лв,с договаряне),аз ли много искам или не оценяват по достойнство предлаганата машина.благодаря предварително за мненията ВИ.
    това е моят джип,засега...:lol:

До: допитване до знаещите

Ти си знаеш защо искаш да го продаваш, но бартер за 2.5 дизел не ми звучи логично
    Джипката ти изглежда добре и е с добри характеристики, доколкото знам този двигател не се среща често по нашите земи. Ако имаш възможност си го остави
    Y61

Коментар

Че не се продава е нормално, но двата автомобила са несапоставими и предвид малкото доплащане, на твое място не бих си дал колата!
      VARADERO SD2

Коментар

аз ли не разбрах или ти не го обяснявашправилно. за една година разлика в годината на производство колко трябва да ти доплатят ?

Коментар

Първоначално публикуван от rafi Преглед на мнение
          аз ли не разбрах или ти не го обяснявашправилно. за една година разлика в годината на производство колко трябва да ти доплатят ?
          май не е само една година,обяснил съм че е с отделния мигач(до 1999г),а и 2,5 дизел с 3л бензин ,автомат 125квт...ми се струва,че има за какво да се доплаща,нали

Коментар

Първоначално публикуван от sashko Преглед на мнение
            Ти си знаеш защо искаш да го продаваш, но бартер за 2.5 дизел не ми звучи логично
            Джипката ти изглежда добре и е с добри характеристики, доколкото знам този двигател не се среща често по нашите земи. Ако имаш възможност си го остави
            съгласен съм,че е така,но аз повечето от времето съм в чужбина и такива пари паркирани на улицата не ми трябват.купих щото съм ловец,но ...получих прекрасна оферта за работа,така,че не мог ая пренебрегна,а лова ще почака някоя и друга годинка.та затова го и продавам

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
              Че не се продава е нормално, но двата автомобила са несапоставими и предвид малкото доплащане, на твое място не бих си дал колата!
              да,и аз така мисля,та затова реших да питам,може да съм пропуснал нещо,да не съм в час,но явно-наред съм си.мерси

Коментар

Първоначално публикуван от tihomir7 Преглед на мнение
                май не е само една година,обяснил съм че е с отделния мигач(до 1999г),а и 2,5 дизел с 3л бензин ,автомат 125квт...ми се струва,че има за какво да се доплаща,нали
                за какво ,спор няма.въпроса е колко и дали изобщо ти трябва бартер ?

Коментар

Първоначално публикуван от rafi Преглед на мнение
                  за какво ,спор няма.въпроса е колко и дали изобщо ти трябва бартер ?
                  ами,мисля,че така по-лесно мога да взема някаква сума,защото не са мого хората,които ще дадат цялата сума кеш,не че много ми е нужна друга кола,но може да влезе в употреба,за жена ми,дъщеря ми...

Коментар

до модераторите

навярно трябва да Ви се извиня за допуснатите грешки от моя страна,неумишлени,но защо не ги забелязахте по-рано,когато удобрявахте профила и подписа ми,а и всички мнои писания първо минават през модератор и тогава се публикуват,след удобрение?получава се,че някой ги е пуснал,а друг ми прави забележка,не го оспорвам,просто ми е интересно,късд е разминаването?мерси и......късмет на всички

Коментар

Колега, твоето Паджеро Спорт 3,0 почти съм сигурен че е със супер селект раздатка, а това което ти предлагат 2,5 TDI със сигурност не е.
                      За блокаж на заден мост не знам дали двата модела вобще имат, но ако има той ще е монтиран на твоя модел.

Според мен разликата в цената между твоя модел, и този който ти предлагат е по голяма от 2-3 х.лв.
                      Все пак е важно и състоянието.

Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от pajero1 Преглед на мнение
                        Колега, твоето Паджеро Спорт 3,0 почти съм сигурен че е със супер селект раздатка, а това което ти предлагат 2,5 TDI със сигурност не е.
                        За блокаж на заден мост не знам дали двата модела вобще имат, но ако има той ще е монтиран на твоя модел.

Според мен разликата в цената между твоя модел, и този който ти предлагат е по голяма от 2-3 х.лв.
                        Все пак е важно и състоянието.

Поздрави.
                        да,благодаря,абсолютно си прав-отказах такъв бартер,не е достоен,или равностоен,кой както го разбира

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X