Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на MITSUBISHI PAJERO SPORT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на MITSUBISHI PAJERO SPORT

Спрях се на едно Паджеро спорт всичко много ми хареса, но като го карах се усещаше едно леко биене на волана. Търговеца каза,че е от гумите-не съм съгласен. Ако е от гумите щеше да го прави постоянно, на свободна скорост и при ускорение го няма това биене!
    Когато го карах с постояни обороти на една скорост се появява. Каква може да е повредата? И едно леко лашкане се появява все едно тегля ремарке съвсем леко. Карах го и малко офроуд нямаше никакви шумове пре предавките на бавни и 4по4 всичко си беше доста добре.Моля някой ако се е сблъсквал с подобен проблем да сподели!!!
    Благодаря предварително.
    Последно редактирано от Ясен; 22-11-09, 17:54. Причина: кресливо заглавие

До: Покупка на MITSUBISHI PAJERO SPORT

Ами така, неангажиращо... Например така може да стане ако караш по сух асфалт на режим от раздатката 4HLc - 4Х4 с блокиран централен диференциал.

Коментар

Не е от това.Карах го само на задно по асфалта.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Ами така, неангажиращо... Например така може да стане ако караш по сух асфалт на режим от раздатката 4HLc - 4Х4 с блокиран централен диференциал.
        Повечето Спортове, с изключение на някои английски/японски са Easy Select.

Както е описан проблема, не ми се струва да е от това – в този случай биенето се усеща най-много при ускорение, а човека казва, че тогава го няма.

Не е невъзможно да е от лош баланс на гумите – доста често има странни проявления, само при малки диапазони на скоростта.
        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Колегата има такова паджеро което не веднъж съм карал.
          И то по същия начин придърпва все едно тегли ремарке.
          Ще ми е интересно да разбера това дефект ли е или всички са така?
          Последно редактирано от plamensolakov; 23-11-09, 17:11.
          Audi a4 2,5 tdi
          Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп
          Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Здравей! Нямаше да е лошо да напишеш какъв е мотора. И аз имам Пажеро спорт 2,5ТDI за биенето във волана има голяма вероятност да е от гуми, крива полуоска, разбито каре- при мен няма такова. Що се отнася за придърпването / и при мен се появява при около 2000 оборота на мотора / , но това много зависи от нафтата , с калпава нафта придърпва ужасно , но добро ли е горивото - няма проблеми.

Коментар

Можеш да провериш и дали джантите са равномерно притегнати към главините. Срещал съм и това. Централният отвор на джантата беше по-малък и беше невъзможно джантата да легне плътно, но гайките се затягят и се лъжеш, че всичко е наред. След 100-тина км гайките се разхлабват и започва биенето във волана.
              00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Здрасти колега. Аз имам Л200 2.5ТДИ 99кс и Паджеро 3 2.5ТДИ 116кс дълга база. При пикапа нямям никакви проблеми (той е със същата база на Паджеро Спорт, но стария мотор ), но при Паджерото е с мотора на Паджеро Спорт (116кс), имам същия проблем при около 2000 об.( все едно дърпам ремарке /придърпване/) и от една година не мога да намеря разрешение на проблема.Може би е нещо фабрично.

Коментар

Първоначално публикуван от i_mishkov Преглед на мнение
                  Здрасти колега. Аз имам Л200 2.5ТДИ 99кс и Паджеро 3 2.5ТДИ 116кс дълга база. При пикапа нямям никакви проблеми (той е със същата база на Паджеро Спорт, но стария мотор ), но при Паджерото е с мотора на Паджеро Спорт (116кс), имам същия проблем при около 2000 об.( все едно дърпам ремарке /придърпване/) и от една година не мога да намеря разрешение на проблема.Може би е нещо фабрично.
                  Същото нещо го прави и при мен. Не съм се заглеждал в оборотите , прави го при скорост от 60-70 на 5-та предавка. Не винаги, рядно и предимно на равен терен!

Коментар

Колега с подобен проблем съм се зблъсквал и аз и се оказа че жилото на газта беше обтегнато до край и при леко натиснат педал,от вибрацийте на мотора се получаваше същото придърпване,тъй като нямаше свободен ход на жилото.При вас дали е така не знам,при моя случаи беше това.
                    ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Мойто е без жило (ел. газ).

Коментар

имам 2,5 116кс,тресенето е от кофти баланс а пък това придарпване и аз сам го имал,то не бяха тестери,чудене и накрая се оказа не качествена нафта и мрасен филтар,сменяш с японски и няма придарпване

Коментар

Първоначално публикуван от montero Преглед на мнение
                          имам 2,5 116кс,тресенето е от кофти баланс а пък това придарпване и аз сам го имал,то не бяха тестери,чудене и накрая се оказа не качествена нафта и мрасен филтар,сменяш с японски и няма придарпване
                          Карах Pajero 4 на тест драйв. Мотора беше 3.2 DI-D мисля, но не съм сигурен. Автоматична скоростна кутия. Също имаше придърпване, но аз тогава го отдадох на автоматика и си помислих, че е от смяната на скоростите.
                          GSM: 0898 554713
                          Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от vlado_mir Преглед на мнение
                            Спрях се на едно Паджеро спорт всичко много ми хареса, но като го карах се усещаше едно леко биене на волана. Търговеца каза,че е от гумите-не съм съгласен. Ако е от гумите щеше да го прави постоянно, на свободна скорост и при ускорение го няма това биене!
                            Когато го карах с постояни обороти на една скорост се появява. Каква може да е повредата? И едно леко лашкане се появява все едно тегля ремарке съвсем леко. Карах го и малко офроуд нямаше никакви шумове пре предавките на бавни и 4по4 всичко си беше доста добре.Моля някой ако се е сблъсквал с подобен проблем да сподели!!!
                            Благодаря предварително.
                            Колега нямам този автомобил,но из съм му мераклия и пробвах три в Дупница,едното имаше същите симптоми като твоята,да не си там я пробвал.Намерих познат който познава автоджамбазина и ми каза,че имало паднал стабилизатор на кардана,има едни заварени пластинки по кардана,за да е равномерно тежащ и балансиран.Каза,че на по старите автомобили от ръжда и закачане падали.Виж пък да не е това.Изглеждаше ми разумно като обяснение?
                            имах и Toyota Rav 4 2006g.
                            Mitsubishi Lancer 2008g.
                            Honda CR-V 1998г.
                            Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

От: Покупка на MITSUBISHI PAJERO SPORT

Знае ли някой кои са по-съществените разлики между дълги бази Мицубиши Раджеро и Раджеро-спорт, произведени около 2000 г? Интересуват ме предимно тези по двигател, трансмисия, окачване, блокажи и системата супер селект.
                              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X