Здравейте! искам да попитам някой знае ли на паджерото тези уреди на тъблото,за наклон и т.н. с каква течност са пълни?понеже при мен явно е спукано едното уредче и искам да го залепя.затова моля ви ако някой знае нещо по въпроса нека даде мнение.Благодаря на всички предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
колеги дайте съвет
Свий
X
-
До: колеги дайте съвет
Първоначално публикуван от Митко (smile) Преглед на мнениеПо принцип тази течност се слага за да може да се осигури подвижност(а в компасите и да "успокоява" стрелката). Можеш да сложиш чиста вода. Слага се и спирт стига да не повреди цветовете на уреда.
Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениеВодата ще замръзне,ракия или друг а-л,ако нетие жал.LZ1DWW
Коментар
-
Имаше една тема точно за тази течност, ама нещо не я намирам. Лично аз си долях глицерин. Определено е най-близо до оригиналната течност. Няма да замръзне. Това е така нареченият тежък спирт.
П.С. Опа. Намерих я темата. А течността била лигроин.Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 18-11-09, 19:22.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
На мойте им изтече течността преди 4 години. Като го продадох миналата година си работеше и без течност. Как-не знам. На Наварата предишния собственик е сложил електронна подобна идиотия. Не че я ползвам, но работи. Ако ви е интересно, ще снимам.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от maravioso Преглед на мнениеЕ да ама дали ще има същия ефект ако е само с вода?
Поздрави
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар