Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разбити шарнири - решение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разбити шарнири - решение

карам паджеро1-бяха ми разбити няколко накрйника,смених ги с нови/някакви/в момента пак за смяна,а съм минал 5-6 хил.км.Вапросат ми е дали някой е карал с рециклирани такива накрайници и дали издържат,защото отзивите заа леките коли са добри,но при джипа????

До: разбити шарнири-решение

Първоначално публикуван от slavcho1 Преглед на мнение
    карам паджеро1-бяха ми разбити няколко накрйника,смених ги с нови/някакви/в момента пак за смяна,а съм минал 5-6 хил.км.Вапросат ми е дали някой е карал с рециклирани такива накрайници и дали издържат,защото отзивите заа леките коли са добри,но при джипа????
    Еми опитай. Може да изкарат и повече, стига да рециклираш оригинални. Че ментето и рециклирано си е същото менте. Иначе, ак купуваш, pone za NISSAN Читави са 555 и Delphi, стига да ги вземеш от читав търговец, че има и ментета. Не знам дали същите правят и за MITSUBISHI.

Продават се невероятни ментета. Единия горен шарнир ми свърши за около 5000км. имаше аксиален луфт 3мм и кусур.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега, аз смених всички шарнири на Паджерото ( П2) и сложих Delphi. Неги знам колко са истински но вече навъртях над 8000 км, като джипа го карам главно в гората и нямам проблем. Около 50-тина лева е бройката.
      2022' JEEP JL Wrangler Rubicon , 33 Yokohama Geolandar G 015 AT

LZ3STO

Коментар

на марката MOOG също са много добри,на фронтерата съм слагал такива и съм нямал никакви проблеми.

Поздрави

Коментар

Моите шарнири са със скъсани уплътнения и имат лек луфт от почти една година. Очаквам във всеки момент да приключат, но все още не се дават гадовете. Мисля да ги сменя с MOOG, в щатите не слагахме нищо друго освен тези, но тук за съжаление никога не можеш да си сигурен, независимо от това какво пише на кутииката. Ако някой има впечатления и опит с MOOG моля да сподели.
          А също така се чудя дали тези въпросните са с гресьорки
          Y61

Коментар

Здравейте специално за МООG вече 5г. работя с тях и няма никакъв проблем. Не се е налагало в този период на редовните клиенти да им сменям два пъти една и съща част. Според мен са много качествени другите от който съм страшно доволен като шарнири маншони и като цяло окачване е на FEBI. Другия вариант е оригинални шарнири от Митцубиши 67 долен и 54 горен.
            Последно редактирано от Patrol fen; 14-11-09, 17:21.

Коментар

До: Разбити шарнири - решение

оле мале, такива цифри... 8-10 хил км (: аз ако половината искарам съм доволен. през 2-3 месеца оправям нещо по предницата, и до 1 месец пак почва да се чува шум някъде.. то общо взето всички сервизи слагат едни и същи марки (горепосочените), но как да разберем дали са оригинални или пунтажи...

Коментар

Първоначално публикуван от dreado Преглед на мнение
                оле мале, такива цифри... 8-10 хил км (: аз ако половината искарам съм доволен. през 2-3 месеца оправям нещо по предницата, и до 1 месец пак почва да се чува шум някъде.. то общо взето всички сервизи слагат едни и същи марки (горепосочените), но как да разберем дали са оригинални или пунтажи...
                Купуваш ги от някъде, от където знаеш че са истински. После или отиваш в сервиз, в който си сигурен че ще сложат това, което им дадеш, или си ги слагаш сам и ходиш в сервиза само за реглаж и прочие подробности, които сам не можеш да нагласиш.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако си вземеш от тези и те изкарат двойно какво даваш. Нова дограма или беседка.

Коментар

колега slavcho1, явно сме на едно и също дередже (о само дето ме водиш с хиляда километра повечко! нищо, предстои смяна на горен шарнир и хебел, смятам да поръчам delphi http://drive.bg/product_info.php?cPa...8&ModelId=3386 пък ще направя моабет ако поне 1 година искара

ако някой има препоръка къде в Пловдив да пазарувам, може на лс

Коментар

Ако ще сменяш и паразитния хебел, по-добре рециклирай стария при стругар. Виждал съм чисто нови с радиален луфт по-голям от този на стария.
                      За шарнирите, сложих делфи (долни) преди около 8 000 км. Проблеми нямам. Засега. Горните шарнири, когато отимат луфт - промивка, яко грес и два яки чука по капачката зада се набере прожината вътре.
                      Don't hunt IF you can't kill
                      първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

колега slavcho1, явно сме на едно и също дередже (о само дето ме водиш с хиляда километра повечко! нищо, предстои смяна на горен шарнир и хебел, смятам да поръчам delphi http://drive.bg/product_info.php?cPa...8&ModelId=3386 пък ще направя моабет ако поне 1 година искара

ако някой има препоръка къде в Пловдив да пазарувам, може на лс
                        По информация от продавач, марката "Delphi" не е на производител, а на опаковчик, съответно можеш да попаднеш на читави, и на боклуци.

Аз слагам "555", но не съм наясно как седят нещата с тая марка при вашите возила. В смисъл, дали произвежда и за Mitsubishi.

Коментар

трябва ми значи сигурен магазин. Ако ги карам с луфт горните шърнири докат земат да скърцат кво може да стане ?

Еми паразитния хебел задължително ли е да се сменя веднага ?

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Аз слагам "555", но не съм наясно как седят нещата с тая марка при вашите возила. В смисъл, дали произвежда и за Mitsubishi.
                            "555" - произвеждат за Mitsubishi - 55 лева го взех горен шарнир за П2
                            Последно редактирано от Чавдар (V93); 14-01-10, 08:20. Причина: Корекция на цитат

Коментар

На паджерото на Върбанов с което караме сложихме 555 и трябва да ви кажа,че след Варна,Балкан маратона и Дупница шарнирите са като нови даже не са отпуснали направо съм изумен,даже и паразитния хебел е 555 и не е трепнал,много са яки.
                              ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X