карам паджеро1-бяха ми разбити няколко накрйника,смених ги с нови/някакви/в момента пак за смяна,а съм минал 5-6 хил.км.Вапросат ми е дали някой е карал с рециклирани такива накрайници и дали издържат,защото отзивите заа леките коли са добри,но при джипа????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разбити шарнири - решение
Свий
X
-
До: разбити шарнири-решение
Първоначално публикуван от slavcho1 Преглед на мнениекарам паджеро1-бяха ми разбити няколко накрйника,смених ги с нови/някакви/в момента пак за смяна,а съм минал 5-6 хил.км.Вапросат ми е дали някой е карал с рециклирани такива накрайници и дали издържат,защото отзивите заа леките коли са добри,но при джипа????
Продават се невероятни ментета. Единия горен шарнир ми свърши за около 5000км. имаше аксиален луфт 3мм и кусур.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Колега, аз смених всички шарнири на Паджерото ( П2) и сложих Delphi. Неги знам колко са истински но вече навъртях над 8000 км, като джипа го карам главно в гората и нямам проблем. Около 50-тина лева е бройката.2022' JEEP JL Wrangler Rubicon , 33 Yokohama Geolandar G 015 AT
LZ3STO
Коментар
-
Моите шарнири са със скъсани уплътнения и имат лек луфт от почти една година. Очаквам във всеки момент да приключат, но все още не се дават гадовете. Мисля да ги сменя с MOOG, в щатите не слагахме нищо друго освен тези, но тук за съжаление никога не можеш да си сигурен, независимо от това какво пише на кутииката
. Ако някой има впечатления и опит с MOOG моля да сподели.
А също така се чудя дали тези въпросните са с гресьоркиY61
Коментар
-
Здравейте специално за МООG вече 5г. работя с тях и няма никакъв проблем. Не се е налагало в този период на редовните клиенти да им сменям два пъти една и съща част. Според мен са много качествени другите от който съм страшно доволен като шарнири маншони и като цяло окачване е на FEBI. Другия вариант е оригинални шарнири от Митцубиши 67 долен и 54 горен.Последно редактирано от Patrol fen; 14-11-09, 17:21.
Коментар
-
До: Разбити шарнири - решение
оле мале, такива цифри... 8-10 хил км (: аз ако половината искарам съм доволен. през 2-3 месеца оправям нещо по предницата, и до 1 месец пак почва да се чува шум някъде.. то общо взето всички сервизи слагат едни и същи марки (горепосочените), но как да разберем дали са оригинални или пунтажи...
Коментар
-
Първоначално публикуван от dreado Преглед на мнениеоле мале, такива цифри... 8-10 хил км (: аз ако половината искарам съм доволен. през 2-3 месеца оправям нещо по предницата, и до 1 месец пак почва да се чува шум някъде.. то общо взето всички сервизи слагат едни и същи марки (горепосочените), но как да разберем дали са оригинални или пунтажи...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от dreado Преглед на мнениеоле мале, такива цифри... 8-10 хил км (: аз ако половината искарам съм доволен. през 2-3 месеца оправям нещо по предницата, и до 1 месец пак почва да се чува шум някъде.. то общо взето всички сервизи слагат едни и същи марки (горепосочените), но как да разберем дали са оригинални или пунтажи...
Коментар
-
колега slavcho1, явно сме на едно и също дередже (о само дето ме водиш с хиляда километра повечко! нищо, предстои смяна на горен шарнир и хебел, смятам да поръчам delphi http://drive.bg/product_info.php?cPa...8&ModelId=3386 пък ще направя моабет ако поне 1 година искара
ако някой има препоръка къде в Пловдив да пазарувам, може на лс
Коментар
-
Ако ще сменяш и паразитния хебел, по-добре рециклирай стария при стругар. Виждал съм чисто нови с радиален луфт по-голям от този на стария.
За шарнирите, сложих делфи (долни) преди около 8 000 км. Проблеми нямам. Засега. Горните шарнири, когато отимат луфт - промивка, яко грес и два яки чука по капачката зада се набере прожината вътре.Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от dreado Преглед на мнениеколега slavcho1, явно сме на едно и също дередже (о само дето ме водиш с хиляда километра повечко! нищо, предстои смяна на горен шарнир и хебел, смятам да поръчам delphi http://drive.bg/product_info.php?cPa...8&ModelId=3386 пък ще направя моабет ако поне 1 година искара
ако някой има препоръка къде в Пловдив да пазарувам, може на лс
Аз слагам "555", но не съм наясно как седят нещата с тая марка при вашите возила. В смисъл, дали произвежда и за Mitsubishi.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеАз слагам "555", но не съм наясно как седят нещата с тая марка при вашите возила. В смисъл, дали произвежда и за Mitsubishi.
Коментар
-
На паджерото на Върбанов с което караме сложихме 555 и трябва да ви кажа,че след Варна,Балкан маратона и Дупница шарнирите са като нови даже не са отпуснали направо съм изумен,даже и паразитния хебел е 555 и не е трепнал,много са яки.ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар