Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми със стартера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми със стартера

Ще продавам джипката, но имам проблеми със стартера и преди да пусна обявата искам да го оправя, че да не ме псува новия собственик Търся сервиз за стартери в София надежден! Мислех да го закарам на кръстовището на сливница и раковски, защото за там са ми казвали много хора, но занесох стартера на един приятел с еклипс там и му взеха паричките с обяснението че са сменили някакви четки, а стартера продължи да не работи нормално

П.С.
    Не се притеснявайте Няма да изневеря на марката Обявата ще е за бартер за 3.0 V6, а ако го продам ще закупя такъв Ще остана в mitsubishi редиците
    GSM: 0898 554713
    Уебсайт: BULEXTREME.com

До: Проблеми със стартера

Чак ми е жал,звънни на Омбрето сигорен сам че няма да ти откаже да ти го свали,апък и нали каза че го сваля за 15минути.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Нема за кво да ти е жал Продавам го и взимам 3.0 и ще катериме пак Проблема не е в свалянето. Проблема е в ремонта. Искам кадърно да се направи, а не да се прави 100 пъти.

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
        Нема за кво да ти е жал Продавам го и взимам 3.0 и ще катериме пак Проблема не е в свалянето. Проблема е в ремонта. Искам кадърно да се направи, а не да се прави 100 пъти.
        Мога да питам кума ми, той е в Англия колко евтино може да ти намери рециклиран-искаш ли?

Коментар

Бегай на Софроний до Симеон или къдет си написал по-нагоре.
          Козата си сака пръч.

Коментар

Намерих за 120-160 паунда нов. искат номер на рама, ако се интересуваш де.

Коментар

Няма смисъл. 160 паунда е към 320 лв. Аз за толко ще взема нов и от тук. Сигурен съм, че проблема е някакъв дребен и може с ремонт на сегашния да се оправи. Просто питам за кадърен сервиз.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Бегай на Софроний до Симеон или къдет си написал по-нагоре.
                Козата си сака пръч.
                По-скоро на "Антим І" до "Симеон"....ама все това, кото стигне и пита в района ще го упътят
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  По-скоро на "Антим І" до "Симеон"....ама все това, кото стигне и пита в района ще го упътят
                  И там също става.

Коментар

Благодаря колеги!

Коментар

Колега,ти все гледаш да се хвърлиш в приключения,тамън позакрепи твоя ,ако е двойка пак ще вземеш некой дарак и пак ще си късаш нервите,ако е нов съм съгласен,ама доста съмнително
                      апропо.имам един стартер,до последно повече работеше,рядко правеше проблем да не завърти,ако искаш мога да ти го дам-да ти го оправят,и само слагай пък ти ще ми дадеш твоя,така ще минеш с едно сваляне

Коментар

vasss много благодаря за предложението, но ми се иска да съм оправил всичко и като го продам да съм го продал с чиста съвест. Иначе ... кво да ти кажа... Крастата си е краста Много ме мъчи това че не мога да вдигам скорост по магистралата.... ползвам колата и за личен автомобил и ми трябва малко повече мощ. За олегнал човек мойта е перфектна, но за мен .... Също така на събора, за да мина един склон трябваше да я вкарам в повече от 3000 оборота а като знам кво причинява това на двигателя ми стана лошо Малко съм се наплашил с тея дизели Искам си бензин

Коментар

Рече и отсече. Честно кефя се на такива хора, защото и аз съм същия, но това е друга тема.

Питай за колко ще ти го оправят и ако е нещо скъпо ще се обадя в Ст. Загора в моргата да питам каква цена ще ми дадът за втора употреба. За доставката ще се разберем.
                          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                            Рече и отсече. Честно кефя се на такива хора, защото и аз съм същия, но това е друга тема.

Питай за колко ще ти го оправят и ако е нещо скъпо ще се обадя в Ст. Загора в моргата да питам каква цена ще ми дадът за втора употреба. За доставката ще се разберем.
                            Мерси Дочев Ами така е Като ме удари съчмата действам Реших, че искам нещо по - мощно и това е Нема значение през кви лишения ще мина, важното е да го имам

Коментар

Мерси Дочев Ами така е Като ме удари съчмата действам Реших, че искам нещо по - мощно и това е Нема значение през кви лишения ще мина, важното е да го имам
                              И аз съм тъй.
                              На другата среща дано си с нов дзвер. Ще дадеш едно кръгче, че и аз може да се включа в ново предизвикателство.
                              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X