Здравейте колеги от седмица се ровя из раздела за паджеро , и ми останаха няколко въпроса не изяснени.
Първо ще спомена , че съм се спрял на длъга база тъй , като ще се ползва за риболов и трябва да мъкне целия катун + лодка по язовирите из бг. Джипа ще е с десен волан поради по ниската цена.
тук ще изброя какво съм разбрал и ако има нещо колегите да ме поправят.
1 Супер селекта може да се кара постояно 4х4 независимо от терена и 90% от гледаните от мен обяви го имат
2.всички паджера имат блокаж да средния диф , а някой и на задния
3. рядка екстра но някой паджера имат система за повдигане и сваляне
4 двигателя 3.0 v6 12 клапана не е акцизен
5 става газов инжекцион , и бутилката се събира отдоло до резервоара
и сега ако можете да ми кажете от коя до коя година моделите разполагат с 2-та блокажа и системата за повдигане и имат ли някакви обозначения на номера на двигателя .
п.п. ако смятат модераторите , че темата се повтара нека я изтрият
Първо ще спомена , че съм се спрял на длъга база тъй , като ще се ползва за риболов и трябва да мъкне целия катун + лодка по язовирите из бг. Джипа ще е с десен волан поради по ниската цена.
тук ще изброя какво съм разбрал и ако има нещо колегите да ме поправят.
1 Супер селекта може да се кара постояно 4х4 независимо от терена и 90% от гледаните от мен обяви го имат
2.всички паджера имат блокаж да средния диф , а някой и на задния
3. рядка екстра но някой паджера имат система за повдигане и сваляне
4 двигателя 3.0 v6 12 клапана не е акцизен
5 става газов инжекцион , и бутилката се събира отдоло до резервоара
и сега ако можете да ми кажете от коя до коя година моделите разполагат с 2-та блокажа и системата за повдигане и имат ли някакви обозначения на номера на двигателя .
п.п. ако смятат модераторите , че темата се повтара нека я изтрият
Коментар