Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро 3.0V6 няколко въпроса ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паджеро 3.0V6 няколко въпроса ???

Здравейте колеги от седмица се ровя из раздела за паджеро , и ми останаха няколко въпроса не изяснени.
    Първо ще спомена , че съм се спрял на длъга база тъй , като ще се ползва за риболов и трябва да мъкне целия катун + лодка по язовирите из бг. Джипа ще е с десен волан поради по ниската цена.
    тук ще изброя какво съм разбрал и ако има нещо колегите да ме поправят.

1 Супер селекта може да се кара постояно 4х4 независимо от терена и 90% от гледаните от мен обяви го имат
    2.всички паджера имат блокаж да средния диф , а някой и на задния
    3. рядка екстра но някой паджера имат система за повдигане и сваляне
    4 двигателя 3.0 v6 12 клапана не е акцизен
    5 става газов инжекцион , и бутилката се събира отдоло до резервоара

и сега ако можете да ми кажете от коя до коя година моделите разполагат с 2-та блокажа и системата за повдигане и имат ли някакви обозначения на номера на двигателя .

п.п. ако смятат модераторите , че темата се повтара нека я изтрият

До: Паджеро 3.0V6 няколко въпроса ???

По въпрос 1 - да може да се кара ,НО не и с включен блокаж на междинния диференциал (става въпрос за твърда настилка)
    Направо разгледай това
    2. За Паджеро 2 - мисля ,че ДА
    3. Точно
    4. Да ,двигателя е 150 к.с. ,а акциза е за над 163 к.с.
    5. Нямам инфоррмация по този въпрос

Поздрави !
    HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
    Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Колега,
      не се залъгвай- евтиното излиза винаги по- скъпо.А джипа е скъпо удоволствие, което ако реши да ти дава ядове, ще ти изпразни всички джобчета и протмоненца...
      Казвам горното с най- добри чувства, без да искам да те разубеждавам от каквото и да е.
      Поздрави.
      08седемшест5едно513четири

Коментар

Колега имал съм фронтера преди няколко години , сега паджерото ми трябва за риба и да си карам боклуците по ремонта в нас , че е голямо . Няма да го карам на тежък офф роуд , общо взето го взимам да не ми пука за него като го вкарам по черните пътища и го натоваря с боклуци.
        На месец я му се минат 500-1000км и тва ще е , общо взето ще се ползва да ме закара в петък на някой язовир на 100-200 км от нас да мога да се добера до някое по читаво място и да ме прибере в неделя.

А относно подръжката знам , че е скъпа като на всеки джип но винаги за около 4 бона мога да си взема някой за донор.
        Оше нещо предпочитам разликата в цената ляв десен волан да я дам за стягането на този с десен и ще имам читав джип на цената на незнайно в какво състояние с ляв волан.

нещото което най ме интересуваше беше от коя година и на кой модели има с 2 блокажа и системата с повдигането

Коментар

Първоначално публикуван от dimy Преглед на мнение

нещото което най ме интересуваше беше от коя година и на кой модели има с 2 блокажа и системата с повдигането
          Не може да се каже твърдо (поне аз не мога). Зависи от комплектацията. Имай предвид, че има и с парт тайм раздатки, но те са само при левия волан. Аз поне не съм виждал при тези с десен.
          Ще трябва да проверяваш на място за съответните бутони. Освен това на място е по-добре и поради факта, че можеш да ги пробваш дали работят.

Коментар

По последния ти въпрос - газовата.

Има инфорамция из интернет и в сервизите на Мицубши, че този двигател не е от най-подходящите за газифициране. Имал яд с клапаните. Доколкото знам след околко 40-50 хил. км на газ се налага ремонт на главите. От там нататък ти си рещаваш как ще действаш

Въпреки това трябва да упомена, че при монтиран газов инжекцион върви без никаква разлика. Разхода е малко по-висок отколкото на бензин.
            Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от tihony Преглед на мнение
              По въпрос 1 - да може да се кара ,НО не и с включен блокаж на междинния диференциал (става въпрос за твърда настилка)
              Направо разгледай това
              2. За Паджеро 2 - мисля ,че ДА
              3. Точно
              4. Да ,двигателя е 150 к.с. ,а акциза е за над 163 к.с.
              5. Нямам инфоррмация по този въпрос

Поздрави !
              Относно въпрос 3. Не мисля, че вдигат джипката, а правят амортисйопите твърди или меки. На копченцето пише H(hard) и S(soft).Може и в грешка да съм, но така мисля.
              GSM: 0898 554713
              Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
                ....Може и в грешка да съм, но така мисля....
                Баш си е така, и да споменем, че на не един колега във форума по VIN декодер му излиза пълна джипка с цветя и девственици по ц..., а на живо к(растави)ци
                Бутонче "R/D лок" ....като влезеш под колата, целия заден мост друг, сходно състоянието и с бутона "Твърд/мек" надървящите се амортисьори отдавна ги няма. А и за тях смятам че си е излишна екстра в нашите условия, без значение колко пари имаш или печелиш. Така че първо оглеждай всяка конкретна машина която ти харесва, на живо, и чак след това по документи
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колега,трудно се намират джипки с 150 коня.95% от предлаганите десняци са внос от Япония и нямат блокаж на задния мост.По въпроса за амортисъорите,колегата каза правилно,че само втвърдяват или омекотяват окачването.
                  Успех с намирането на точния джип!
                  Kawasaki KX250F

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
                    Относно въпрос 3. Не мисля, че вдигат джипката, а правят амортисйопите твърди или меки. На копченцето пише H(hard) и S(soft).Може и в грешка да съм, но така мисля.
                    утре ако дойдеш на бяло камене, ще видиш един, който се вдига и сваля, и отделно си има и копченце за твърдостта на амовете

жалко само, че не е моя..

Коментар

Аз още днес идвам. В 6 часа тръгвам.
                      GSM: 0898 554713
                      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Колеги благодаря за инфото оня ден се пазходих из Дупница , но за съжаление е трудно намирането на това което искъм има 3.0 в6 но преобладават късите бази.
                        А някой наясно ли е как седи въпроса със по силните двигатели 3.0v6 16v i 24v нали от 1-ви от уж пада акциза.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X