Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мицубиши Паджеро Sport

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мицубиши Паджеро Sport

Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнение
    Здравейте на всички имам малко смешен въпрос ,но така ще да е докато му науча всичко на зверчето:Значи като се отваря независимо коя врата светят 2-та плафона-големите ,а малките два отпред не светват и в тъмното е кофти.Та въпросът ми е малките плафони само принудително ли се включват,чрез натискането на копчетата им?
    Да Малките плафони не светят при отваряне на врата те се пускат прунудително но незабравяй,че като затвориш вратата не гаснат сами(малките плафони)
    [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

Здравейте колеги от половин месец съм собственик на зверчето и все още не мога да разбера за какво са всичките копчета по таблото освен ат мода и овърдрайва ,няма ли откъде да дръпна нещо илюстрация с обяснението на таблото и тем подобни

Коментар

То нали има много копчета та неможеш да ги разгадаеш
        [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

Проблема излезна наяве:издухана гарнитура на главата.точно както препоръча колегата mbenz не отложих проверката и свалихме главата ,гарнитурата издухана полуразпаднала и сега следва ремонт на главата нови легла на клапаните нови клапани и бренери на главата.здраве да е пари се изкарват

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X