Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спешен въпрос за номера на рамата - Паджеро/Шогун

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спешен въпрос за номера на рамата - Паджеро/Шогун

здравейте.преди няколко дена станах собственик на паджеро(шогун).в кат не можаха да намерят номера на рамата(шасито).ако някои знае каде се намира да помага .че вече втори ден ме мотаят в кат
    0883325028,0897568196

До: Спешен въпрос за номера на рамата - Паджеро/Шогун

И аз имам едно такова.Ме е ли зад задна дясна гума на моето не се вижда а трябва да е там.Още не съм ходил в кат.
    sigpic

Коментар

Привет колега,

ако колата е внос от щатите, номер на шасито няма.Има само една малка метална табелка, закачена за предния, ляв край на арматурното табло.
      Въпреки, че знаят за какво иде реч в КАТ се правят на ударени и чакат да бутнеш.На мен за същото нещо ми разказаха играта.Ако удариш пак на камък ще трябва да се бръкнеш, защото иначе ще те разкарват като луд.
      Успех в начинанието.
      08седемшест5едно513четири

Коментар

Щом е Шогун, трябва да е от Англия, в Щатите е Монтеро

Коментар

Цитирам
          Branko 80
          Колега аз имам Pajero Sport 2,8 TDI 98г. и номера на рамата ми е на шасито зад задна дясна гума
          tagamiso
          аз имам pajero къса база 95г номера на рамата му е на гредата кот задната дясна гума
          empty
          Номера със сигурност е на шасито зад задна дясна гума, но може да е намазан с нещо и да не се вижда. Аз трябваше в КАТ да ръчкам с отверка докато го намеря
          повече на стр.3 от dreik_1
          0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Здравей,

прочети тази тема: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=71313

Предполагам, че ще ти е от помощ. Успех!
            GSM: 0898 554713
            Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Благодаря на всички за съветите и за информацията.още сутринта ще го потърся пак.след КАТ ще пиша какво е станало.
              0883325028,0897568196

Коментар

Да покажеш и снимки!

Коментар

Първоначално публикуван от AcTePuKc Преглед на мнение
                  ....в кат не можаха да намерят номера на рамата(шасито).ако някои знае каде се намира да помага .че вече втори ден ме мотаят в кат
                  Абе колегите в КАТ много добре знаят къде е номера на рамата (поне за КАТ Дървеница съм сигурен). Ако те не могат да го намерят..... знам ли
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

вчера минах в КАТ.вкараха ме в един гараж и гледаха жипката на някакъв ренген.мястото кадето е номера е малко поизгнило и не се вижда.с тоя ренген видяха някакви букви от номера,ама не и целия.взех транзитни номера и сега ще чакам за някакви документи от криминална полиция да не е краден.като доидат документите ще ходя да набиват нови номера на рамата.и това е за сега.когато има развитие ще пиша.явно не само аз имам този проблем.
                    0883325028,0897568196

Коментар

Не си само ти. Аз съм чул за много случаи като твоя. Проблема на паджерата е, че гният точно където най - не трябва

Коментар

колеги има добри ножини.днес ми се обадиха от КАТ Бургас че в сряда трябва да отида да ми слагат БГ табелите.за сега не знам дали ще набиват ножи номера и как стоят нещата,така че ще дам повече инфо другата сряда
                        0883325028,0897568196

Коментар

И аз минах с моето комисия тази сряда.Ще ти набият нов номер и след това ще ти дадът БГ номер.Но ще стане пак след седмица време.
                          sigpic

Коментар

проблема вече е решен.джипката има БГ табели.само че малко се оскапи регистрацията.дадох още 200лв. отгоре за проверката в криминална,документации и самото пренабиване на номера на др място.към всички документи прибавиха едно талонче за удостоверяване за възстановяване идентификационния номер на пътно превозно средство.налепиха едни стикерчета по колата и това е общо взето.проблема е че се чака месец но вече съм Горд собственик на Шогунче.дано да съм полезен на някой колеги със същия проблем.
                            0883325028,0897568196

Коментар

Е ха покажи ни го и на нас бре човек!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X