Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Печка на Pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Печка на Pajero

Ами в Бг, баш в Софиа - фирма Реа маи се казваше е дилър на Вебасто. На тебе ти требе печка тип АирТоп - не съм на 100% сигурен за името ама нещо такова беше -те нагряват въздуха .Питаи но цените за нови са солени.

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
      .....................цените за нови са солени.
      Е те това е проблема. Щото чувам цени около 2000-2500 лв. На мен ми искат около 100 лв. за ремонт на елдвигателчето (на мен ми се вижда множко), ама пак е по-добре.
      Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 20-12-10, 23:12. Причина: допълнение
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Колега като разглобяваш печката ,направи някоя снимка да видим как и откаде се разглабя... защото мойта още не съм я разглобил ,а трябва защото тече антифриз .....
        MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
        MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Нямам много снимки. Общо взето печката има горна и долна чст. В долната е серпентина, която се нагрява. В горната е всичко останало (дюза, вентилатор и електроника). Щом ти тече е от долната част, а там нищо не съм разглобявал. Даже не знам как може да се разглоби. Ама като го правиме ще снимам.

Коментар

ОК ще чакам ,успех с ремонта .
            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
              Ами в Бг, баш в Софиа - фирма Реа маи се казваше е дилър на Вебасто. На тебе ти требе печка тип АирТоп - не съм на 100% сигурен за името ама нещо такова беше -те нагряват въздуха .Питаи но цените за нови са солени.
              Aз ги питах преди месец ! Офертата бе 1800лв. !
              [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Е най-накрая мога да се похваля с работеща печка. С дядо Владо я сглобихме и пробвахме. Много съм доволен от резултата. Не можах да снимам защото батерията на фотото се оказа изтощена. Общият вид на печката е в пост 11. Може би ще правиме едно леко наместване на една тръбичка и тогава ще снимам. Благодарности и на Чоко, че без него щяхме да биеме повечко.Ако мога да помогна на някой или на лично или по телефона.

Коментар

Да може да помогнеш ,на мен проблема ми е не че немога да я раглоба и да я поправа ,а да вида откаде се почва разглабянето за да не се мотая отгоре отдолу ...времето все не ми стига ,а и почивка трябва .... благодаря предварително

Коментар

Тия печки имат тапи като тези на блоковете... против спукване при замръзване. Те са ръждаем метал и в 99% от случаите те протичат.
                    Don't hunt IF you can't kill
                    първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Да благодаря ,разбрах откаде ми е проблема ....

Коментар

Е аз не видях да има тапа, ама може и да не съм прав. На този вид има външен цилиндър и вътрешна серпентина.
                        Нямам идея къде може да има тапа. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DMC_0038.jpg
Прегледи:1
Размер:82.3 КБ
ID:5238631 На това място седи вентилатора (това е в горната част вътрешния елемент).
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DMC_0039.jpg
Размер:140.0 КБ
ID:5238632 Това е чашката на горната част. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image0143.jpg
Размер:198.7 КБ
ID:5238633 Това е общият вид на печката. Никъде няма тапи!!
                        Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 30-12-10, 00:42.

Коментар

Това с тапите не точно тъй.... на по новите тапи няма -например Термо топ 1ва,2 ра,3 та генерация ......там няма как да дигне налягане и да грамне ...то не е херметично -отделното е проходно с 2 големи дупки....и нямя как печката да кипне водата на целия мотор та да грамне .....
                          Тая печка дет е на снимаката е поне 15 годишен модел ако не и по стара .толкова назад не сам се връщал....на тия цялото управление е отделно блокче...

Коментар

Здравейте,

Да не пускам нова тема ще попитам тук. Имам едно Паджеро 2, бензин/газ което няма никакво парно. Мога ли да закача нещо към запалката и та да върши наистина работа. Бях вземал от Алати едни мини духалки, около 25лв. Включих го, а то едва доловимо подухваше хладен въздух. Има ли някакво решение за джипките без печки?

Поздарви
                            Toyota RAV4 III 2.2 D-4D 136 Hp
                            Nissan Terrano II R20 2.7 TDi 125 Hp

Коментар

какво значи няма парно-изтърбушено ли е ,или просто не работи??
                              куче или вълк?
                              в клетка ,или свободен?
                              въпрос на личен избор.
                              Вихрен Илиев
                              0888249888
                              blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                              Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ge2e Преглед на мнение
                                Здравейте,

Да не пускам нова тема ще попитам тук. Имам едно Паджеро 2, бензин/газ което няма никакво парно. Мога ли да закача нещо към запалката и та да върши наистина работа. Бях вземал от Алати едни мини духалки, около 25лв. Включих го, а то едва доловимо подухваше хладен въздух. Има ли някакво решение за джипките без печки?

Поздарви
                                Това, с духалките от запалката, просто го забравете!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X