Закупих нова ел.антена за Паджерото,2.5 ТДИ къса база, но досега не съм монтирвал никога.Дайте съвет как да сваля старата и да поставя новата.Старата е счупена много ясно. От каде се започва с демонтажа.Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет за поставянето на нова ел.антена на Паджеро 2
Свий
X
-
До: Съвет за поставянето на нова ел.антена на Паджеро 2
Колеги , моля за отговор по темата. И аз карам една нова в багажника. Предполагам , че се свалят подкалниците , но на моите има нитове и болтове. Също така, как минава кабела с куплунга до радиото т.е. от къде се прокарва. Моля ако някой вече е викал " неволята" да драсне един два реда за което предварително БЛАГОДАРЯ!0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.
-
Миналата седмица и аз пробвах да сменя автоматичната антена и...не можах.Закарах колата на сервиз,но не останах да гледам.Мисля,че са сваляли калника.Но антената,която са ми пратили за Pajero 2 не стана на моят Challenger-закрепването било друго-и ми сложиха старата-Ще мина на вариант електронна в купето.На някой ако му трябва оригинална антена да свирка-ще се спазарим...[SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|
Коментар
-
Първоначално публикуван от salex75 Преглед на мнениеПредполагам , че се свалят подкалниците , но на моите има нитове и болтове.
Първоначално публикуван от salex75 Преглед на мнениеСъщо така, как минава кабела с куплунга до радиото т.е. от къде се прокарва.
И накрая, както писах и в другата тема по въпроса - за мен упражнението е лишено от смисъл. На предишната ми джипка я чупих три пъти тая антена, два от които при паркиране на сянка в града. На паджерото беше вече счупена, като го взех - направо я махнах (бая е тежка оригиналната) и си сложих вътрешна с усилвател.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Колеги благодаря за помоща. Ще се пробвам да я сменя все пак ,пък нищо чудно да съжалявам после, но пък както се казва "луд умора няма" така че ще действам........0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар