Следейки темата имам чувство, че това което пиша не излиза във форума, а си го чета само аз. Имам чувството, че всички включили се във темата "Мицубиши" не са фенове на оф роуда, а са просто монтьори на паркетни джипки. Съжалявам за острите упреци, но никой не коментира моето предложение нито положително, нито отрицателно. Отказвам резервацията на механата. Ако на някой му се идва да покара и да остане вечерта за едно банкетче , да заповяда, но до петък на обяд да ми звънне на тези телефони /0888 939 434; 0897 800 790/ за да го имам в предвид.
Чудех се защо няма клуб "Мицубиши" - Спрях да се чудя.
Стига сте се чудили - вече го има
Записвайте се, от нас зависи да го развием.
Относно срещата - Дочев, много ми се идва, и в Ичера е страхотно, подбрал си перфектно място, но за съжаление, на 5-ти и 6-ти имам ангажимент и няма да мога да присъствам.
Не, не може да бъде !
Какво се случва тук ?
Колега Дончев, изненадан съм от развитието на темата за национална среща на MITSUBISHI OFFRoad !
В момента в които се появи предложението ти, адски много се зарадвах!
Видях реалната възможност това да бъде една наистина национална среща, в средата на България,
с възможност да дойдат с лекота хора от цялата страна и да се положи едно по сериозно начало !!!
От кога си говорим за създаване на клуб, за организиране на разни прояви, и...
но ...
От месец на сам се боря да отменя ангажиментите си за да се видим и съм потресен от липсата на интерес !
Така, който реши да дойде на 4-5-6.06.2010г. да покараме и да се повесели ме в с.Ичера, общ.Сливен, моля да заповяда. Запазил съм на мое име /Станимир Дочев/ стаи в комплекс "Дивеците" и може да се настанявате там, а може и на други места, но банкетчето ще е там понеже заведението е по просторно. Телефоните в самото село почети нямат обхват, да не казвам изобщо, но за всеки случай ви давам моите: 0888 939 434, 0897 800 790 и 0879 26 76 55.
П. П. За събота на обяд си носете храна и който иска нещо за барбекю. Ще спреме да обядва ме на някое приятно място и ще направи ме един Валандър. Ще осигоря хляб и питки от местната фурна. Невероятен е, не съм ял по вкусен никъде, където съм бил.
От Пловдив за сега сме 3 сигурни Mitsubishi-та..може да има и още желаещи след срещата довечера.Lesov сигурно ти се е обадил и сте се разбрали.До събота !
[SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|
Не зависимо от несериозното отношение на всички желаещи да дойдат на организираната от мен среща, тя се проведе. Бяхме 7 джипки от които 3 Мицубишета, един Саморай, една Витара, една Тойота и едно Чероки. С нас дойдоха и едно АТВ и едно ендуро. Маршрута не беше много лек, а и времето помогна калта да е в повече, но всички бяха доволни не зависимо от условията.
Другите снимки и клипове няма да качвам тук защото не ви касаят.
Коментар