Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скъсан ремък на баланс. валове на 4д55/2.3 тд/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Скъсан ремък на баланс. валове на 4д55/2.3 тд/

благодаря за съвета, ако знаех днес щях да ги огледам по-добре; ако бомбата се повтори как да се отърва и от валовете ,и от ремъка, прави ли се нещо по- спец. или просто ремък не се слага

Коментар

Първоначално публикуван от k-1 Преглед на мнение
      благодаря за съвета, ако знаех днес щях да ги огледам по-добре; ако бомбата се повтори как да се отърва и от валовете ,и от ремъка, прави ли се нещо по- спец. или просто ремък не се слага
      По добре си ги отремонтирай,има ремонтни лагери с външен и вътрешен ремонтен размер.Защото мн често превъртат и в блока.

Коментар

галимацията едва ли си заслужава ;докато се занимавам с ремонти сезона ще свърши , а и джипа става само за лов;тези валчета свободно ли трябва да се въртят, и без тях какво ще му стане на двигателя

Коментар

галимацията едва ли си заслужава ;докато се занимавам с ремонти сезона ще свърши , а и джипа става само за лов;тези валчета свободно ли трябва да се въртят, и без тях какво ще му стане на двигателя
          Трябва пак да се разглобява и да се запушат маслените магистрали за тях.защото от тех ще губи налягането на маслото.

Коментар

сега се сещам че в петък смених маслото, сложих АС ДЕЛКО 15/40 ,ама не вярвам това да е причината,проверих в едно ръководство тук във форума- то за тези лагери трябвало и спец. инструмент,то се е видяло че щом няма натоварване там ,причината ще трябва да се отстрани, ако някои знае р-ра на лагерите да свирка .Благодаря предв.

Коментар

Те не са обикновенни лагери.Те са си за Мицубиши/ремонтен размер.

Коментар

яка дискусия заформихме,утре ще пробвам да ги намеря и да прощавате за нахалството ама понятие нямам как да извадя старите и да ги сменя , та, ще ми е необх. съдеиствие де , по -подр. обяснение демек /комп. ми си играе нещо със шрифта/

Коментар

яка дискусия заформихме,утре ще пробвам да ги намеря и да прощавате за нахалството ама понятие нямам как да извадя старите и да ги сменя , та, ще ми е необх. съдеиствие де , по -подр. обяснение демек /комп. ми си играе нещо със шрифта/
                  Е те затва, ако нещо те съмнява, просто махаш ремъка и това е. Ако знаеш на колко паджера съм виждал ремъка скъсан и си седи там - късмет. А човека като го питам за странна работа на двигателя ми казва, че не е усетил никаква промяна....
                  Don't hunt IF you can't kill
                  първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

60 км. извън пътя и за сега няма проблем,но ако инцидернта се повтори и двигателя пак остане здрав , ще се възползвам от съвета, наи много да му сложа 7 л. масло/ вм. 6.100/,за успокоение на съвеста

Коментар

60 км. извън пътя и за сега няма проблем,но ако инцидернта се повтори и двигателя пак остане здрав , ще се възползвам от съвета, наи много да му сложа 7 л. масло/ вм. 6.100/,за успокоение на съвеста
                      Недей - може да стане лошо!
                      Don't hunt IF you can't kill
                      първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X