Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на антифриз - Pajero 2, 2.5 TDi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на антифриз - Pajero 2, 2.5 TDi

С приближаването на зимата започнаха да ми се въртят едни идеи за смяна на антифриза. Настоящият е този, който си беше в колата, когато я купувах миналата година по това време, а кога е налят - един Господ знае. Нямам проблеми със загряване или други такива, но разширителния съд, който излъсках до пълна белота при покупката, пак прилича на блато, та затова си мисля за такива по-драстични мерки.
    Прочетох наличното в систематизираната информация и сервизния наръчник, но тъй-като тази операция ще ми е за първи път на тази кола, приемам с голяма благодарност всякакви чисто практически съвети и чалъми по темата....
    ...щото нали... не старИло, а патИло

До: Смяна на антифриз - Pajero 2, 2.5 TDi

Аз смених моя моналата година защото беше като все едно си наливал кал в системата но не промих системата с препарат защтото ме беше страх да не разяде радиатора и си налех нов антифриз и сега е пак същата смрад.Но тази година ще промия системата и тогава ще го сменъ пак антифриза,такаче това е най добрият вариат според мен,но все още не съм го направил.
    [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

Да, мен основно това ме вълнува - някакъв по-мързелив чалъм за промивка на системата. Щото в сервизното ръководство са показали развиване на едни тапи по блока на мотора, които, някакси, хич не ми се ще да пипам

Коментар

Първоначално публикуван от denislav Преглед на мнение
        Да, мен основно това ме вълнува - някакъв по-мързелив чалъм за промивка на системата. Щото в сервизното ръководство са показали развиване на едни тапи по блока на мотора, които, някакси, хич не ми се ще да пипам
        Колега продава се по бензиностанцийте такъв препарат но ми казаха,че нее толкова хубав и ми препоричаха да взема на WURT
        [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X