Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да представим нашите Mitsubishi-та
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
До: Да представим нашите Mitsubishi-та
Дай Боже всичко да бъде наред, както с мен, така и с всички колеги от форума.Тази седмица влиза в 'бокса', че никак не е поддържан...Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнениеЧестито!!!!
Добре изглежда, и дано ти е късмет. Много безаварийни, и ще чакам да се видим на другото събиране
Коментар
-
Владе, ми той е кукла бе !!!!Първоначално публикуван от Владо_Веков Преглед на мнениеТова е нашия красавец!
Коментар
-
Същото търкалям от януари, но с волан от правилната страна.Първоначално публикуван от motomaniaToni Преглед на мнениеЕто го и моя красавец
Монтеро V6 3.0 ,94г.,дълга база,автоматик,супер селект.
Впечатленията ми са противоречиви. За кола и за лек Off в заводския си вид бива, но за по-сериозни изпълнения си е откровен паркетник. Другата ми жипка е Трупър, който е с пъти по-проходим от Пахероса. И двете са с нови 31/10,5/15 BFGoodrich AT. Мисля че 600те кг в повече на Паджерото, спрямо Трипера му правят лоша услуга. С всичките си суперселекти и блокажи се затруднява там, където Триперът си минава без да се замисля... Ама пък, какъв кеф е на пътя
))) Гори между 13 и 18 газ.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Ми то и неговото си е левичарПървоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеСъщото търкалям от януари, но с волан от правилната страна.
Y61
Коментар
-
Колега и мойто е от правилната(лява) страна.Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеСъщото търкалям от януари, но с волан от правилната страна.
Впечатленията ми са противоречиви. За кола и за лек Off в заводския си вид бива, но за по-сериозни изпълнения си е откровен паркетник. Другата ми жипка е Трупър, който е с пъти по-проходим от Пахероса. И двете са с нови 31/10,5/15 BFGoodrich AT. Мисля че 600те кг в повече на Паджерото, спрямо Трипера му правят лоша услуга. С всичките си суперселекти и блокажи се затруднява там, където Триперът си минава без да се замисля... Ама пък, какъв кеф е на пътя
))) Гори между 13 и 18 газ.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Объркал съм сеПървоначално публикуван от motomaniaToni Преглед на мнениеКолега и мойто е от правилната(лява) страна.
Извинявай
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Колега Трупера да не е къса база?Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеСъщото търкалям от януари, но с волан от правилната страна.
))) Гори между 13 и 18 газ.
Аз мисля да го карам повече по пътя и по-рядко на лек офроуд и на лов. Вече го пробвах на не много лек офроуд и съм предоволен.Представи се добре за дълга база без заден блокаж и с гуми за асвалт
.
MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар