Колеги искам малко да задигна джипката,да сменя амортесиорите и пружините,но въпросът ми е дали като го задигна ще трябва да сменявам маркучите на спирачките и кабелете за ABS-а ще станат ли къси или няма нищо общо с повдигането.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за повдигане на Pajero Sport
Свий
X
-
До: Въпрос за повдигане на Pajero Sport
Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнениеКолеги искам малко да задигна джипката,да сменя амортесиорите и пружините,но въпросът ми е дали като го задигна ще трябва да сменявам маркучите на спирачките и кабелете за ABS-а ще станат ли къси или няма нищо общо с повдигането.
Отзад не можеш да повдигаш много повече от отпред, значи в повечето случаи и там няма да окъсеят.
Попрочети, има теми за лифт на Паджеро, а и в тях пише за хора, които го правят.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнениеАре колеги подскажете !!!малко
.Като отвориш капака(поне труда си направи
)и ще видиш ,че тръбичките са навити като спирала и може да се развиват ако ти потрябва ход на купето.
[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от tsonko Преглед на мнение
Ще ти подскажамалко
.Като отвориш капака(поне труда си направи
)и ще видиш ,че тръбичките са навити като спирала и може да се развиват ако ти потрябва ход на купето.
Благодаря все пак
[SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
Коментар
-
Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнениеВидял съм го,и капака го отварям редовноБлагодаря все пак
[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от tsonko Преглед на мнениеКолега ти пишеш за АБС кабели и гумени маркучи ,а аз си мисля за стоманените тръбички на спирачките понеже там е опъна и грешката е при мен.Гумените маркучи и кабелите не ги засяга лифта.Успех[SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар