Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч от ГНП-то на Л200 2.5ТДИ 2001г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч от ГНП-то на Л200 2.5ТДИ 2001г.

Здравейте.Имам подобен проблем като колегата от преди няколко дни, само, че при мене тече от един болт отзад на помпата в средата между изходите на тръбичките за дюзите.Не знам каква е помпата като модел, но VIN-на ми е MMBJNK7401D01952.Някакви идеи дали мога да се справя сам или да отивам при майсторите, които ми търсят около 220 лв.

До: теч от ГНП-то на Л200 2.5ТДИ 2001г.

Първоначално публикуван от i_mishkov Преглед на мнение
    Здравейте.Имам подобен проблем като колегата от преди няколко дни, само, че при мене тече от един болт отзад на помпата в средата между изходите на тръбичките за дюзите.Не знам каква е помпата като модел, но VIN-на ми е MMBJNK7401D01952.Някакви идеи дали мога да се справя сам или да отивам при майсторите, които ми търсят около 220 лв.
    Това даже не е болт, а тапа. Тя се маха, а на нейно място се слага приспособление с индикатор за настройка на ГНП-то. Под тази тапа има медно пръстенче - уплътнение. Като начало можеш да я донатегнеш, може просто да е сваляна за горната процедура и да не е стегната достатъчно. Ако не спре, отвиваш я спокойно и отиваш с нея в ръка да си намериш пръстенчето. Дори със самолет да пътуваш с Wisair и из цяла Европа да го търсиш, пак няма да го докараш до 220 лв.

п.п. Между другото този VIN нещо не се отваря. Сигурен ли си в него?

Коментар

Мерси за инфото още сега отивам да пробвам да я натегна и ще пиша.

Коментар

Мисля , че стана само с натягане, но ще съм сигурен като го покарам тия дни.Още един път благодаря за информацията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X