Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идея за събор на всички от подфорум MitsubishI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Идея за събор на всички от подфорум MitsubishI

Чудех се кой ще ме изпревари толкова дълго време,но уви.

Всички се събират защо и ние да не се съберем.Пускам темата за да се съберат идей,и евентуално да се навият Организатори.+мен
    Има ли желаещи да се напри една такава сбирка
    [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

До: Идея за събор на всички от подфорум MitsubishI

Колега, не е лошо !

Но дай твоето предложение като за начало .

Кога, каде и ... ?
    www.4x4Trips.bg

Коментар

Аз съм ЗА, при положение, че изпуснах големия събор

Коментар

И аз съм там!
        GSM: 0898 554713
        Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Ами за мен... имам вариант.Единия е да се съберем на една местност около Хисара Средна гора.Има хижа бяло камене така се нарича,голяма база и половината от пътя до там е асвалтоф и малко черен път.
          Аз ще се наема да организирам всичко само да има желаещи,защото ако е за 5 6 човека не си струва.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

И нека да кажа за всички който искат екстремност.Пътя бяло камене Чивира има една долина(Долината) и за всички желаещи може да се образува лек прехот да видим кой с какви гуми е и какви са му способностите.

А като дата мога да предложа 9 10 11 октомври.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Идеята ти е чудесна, ама много много ни е далечко на нас от Дунава.
              50:50
              Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
              0895445845

Коментар

Идеята е добра и я подкрепям. Крайно време е на едно такова събиране да се учреди клуб "Мицубиши 4х4", както има други клубове в този форум. Не ми допада датата защото: Първо току е започнал едрият лов, а много от колегите са ловци, а нали знаеш "една работа пречили на лова напускай я". Второ има за бране на лозови масиви, което е свързано с осигуряването на червената течност/ мезе за дивите луканки/. Та от тези две гледни точки не ми допада иначе идеята е добра и кога няма лов бих дошъл на драго сърце не зависимо в кой край на България е.
                Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Голега жив и здрав с години все акъл да даваш.Не се бях сетил за тези подробности и ти си много прав за което благодария.Аз просто давам идеята ще се нагърбя с тежката задача да организирам едно такова мериприятие но все пак благодарение на теб ще отложим дата.
                  Виж и аз съм ловджия и не съм се сетил за тази тънка подробност.Аз просто казвам да видим дали има желаещи да подберем добро място и удобно за всички(макар това което съм предложил да не е хич лошо).Аз и още някой желаещ ще организираме едно добър сабор да има за всеки по малко(и от старата и от новата школа)
                  Дано да съм бил ясен.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                    Идеята е добра и я подкрепям. Крайно време е на едно такова събиране да се учреди клуб "Мицубиши 4х4", както има други клубове в този форум. Не ми допада датата защото: Първо току е започнал едрият лов, а много от колегите са ловци, а нали знаеш "една работа пречили на лова напускай я". Второ има за бране на лозови масиви, което е свързано с осигуряването на червената течност/ мезе за дивите луканки/. Та от тези две гледни точки не ми допада иначе идеята е добра и кога няма лов бих дошъл на драго сърце не зависимо в кой край на България е.

Колеги идеята за среща на Мицубиши фенове и собственици е добра, но и аз смятам, че е по добре да започнем с учредяването на клуб "Мицубиши 4х4" и след това да направим първа среща !
                    www.4x4Trips.bg

Коментар

По скоро Mitsubishi 4WD или нещо подобно, че 4x4 е запазена марка на Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
                        По скоро Mitsubishi 4WD или нещо подобно, че 4x4 е запазена марка на Jeep.
                        Здравейте
                        И аз се включвам, ако може?
                        Учредяването, не е като регистрирането, нали?
                        Значи е учредено, хайде.
                        4WD, 4х4 е малко изтъркано, а и дървено

Коментар

Mitsubishi 4WD
                          www.4x4Trips.bg

Коментар

Ами ако ще се прави такъв клуб аз мога да регистрирам домейна mitsubishi-4wd.com, който е свободен и мога да предложа хостинг. И така и така съм админче Сайта обаче не бих се нагърбил да го правя. Форум мога да пусна, но не виждам смисъл след като си ползваме този. Паджеровод ако се навие може да спретне хубави статийки и можем да направим една добра база данни от полезна информация за нашите джипки Кой би се нагърбил за сайт? Аз лесно мога да пусна една Джумла, но някой ще трябва да я "къстъмизира" за нашите нужди.

Коментар

За Вас колеги, които информатиката Ви е позната от самото начало на смисления Ви начин на живот, та дори и от по-рано, искам да Ви сетя, че ние по старите, които се срещнахме с информатиката след като си завършихме всичките възможни образования ни е малко трудно да свикнем с така наречения "хакерски език". За това ще Ви помоля, ако може да ни се обясняват тези непонятни нам думи.
                              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X