Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Черен пушек Паджеро 3.2 2002г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Черен пушек Паджеро 3.2 2002г.

Джипа е обслужен имам го от 4 месеца и вчера ми пропуши черен пушек
    кам 2000 оборота при подаване на ряско газ. Моля за съвети към какво да се насоча. Купих го нов внос Паджеро 3.2 2002г.,160к.с., с всички екстри внос е от италиа. Изведнаж започна дапуше и то доста. Днес сменихме масло и всички фитри но не се оправя. Досега не е пушел. Та мисалта ми е кам какъв специалист да се насоча . Предварително благодаря.

До: Черен пушек Паджеро 3.2 2002г.

За дизел ли става въпрос? Километри?

Коментар

бъди малко по конкретен след 2000 оборота ли почва да пуши или си пуши от начало

Коментар

Първоначално публикуван от bu4ka Преглед на мнение
        Джипа е обслужен имам го от 4 месеца и вчера ми пропуши черен пушек
        кам 2000 оборота при подаване на ряско газ. Моля за съвети към какво да се насоча. Купих го нов внос Паджеро 3.2 2002г.,160к.с., с всички екстри внос е от италиа. Изведнаж започна дапуше и то доста. Днес сменихме масло и всички фитри но не се оправя. Досега не е пушел. Та мисалта ми е кам какъв специалист да се насоча . Предварително благодаря.
        Щом се е появил проблемът изведнъж, може да се насочиш към управлението на турбото или на EGR-a. Ако това нищо не ти говори, значи си за сервиз

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          За дизел ли става въпрос? Километри?

колега защо питаш дизел или бензин, незнаеш че 3,2 има смо дизел,

Коментар

Това че е нов внос ме навежда на мисълта че може да е проблем с помпата който е бил добре прикрит и се е проявил впоследствие. Чувал съм за няколко такива случая с точно този модел, симптомите са горе долу като при теб. Но може просто да съм черноглед , дано бъркам, че ремонта май е доста скъп да не говорим за нова ГНП.
            п.п. ако имаш чип го махни!

Коментар

...или просто гадна нафта. ...или дебитомер

Някви лампи светят ли по таблото? Ако да, иди поне да прочетат грешките.

Колкото до чипа - не познавам конкретния, но обикновено не пречи с нищо, стига да е читав.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                Щом се е появил проблемът изведнъж, може да се насочиш към управлението на турбото или на EGR-a. Ако това нищо не ти говори, значи си за сервиз
                ако е турбото не мислиш ли че трябва да му намалява маслото и то чувствително

Коментар

Първоначално публикуван от BAI MILE Преглед на мнение
                  ако е турбото не мислиш ли че трябва да му намалява маслото и то чувствително
                  Не, той не съобщава за това. Щеше да забележи.
                  Говоря за недостиг на въздух от турбото и от там - черни пушеци.

Освен това и напразно си хабим клавиатурите - bu4ka е задал въпроса си и повече не е влизал във форума - от 15.09.09

Коментар

Може и да си е решил проблема, човекът, ама да беше писал поне какво е станало - да знаят следващите.... А ако още не е, да провери маркучите след турбото..скъсани...липсващи...
                    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Дано само не е същият черен пушек,който излизаше от моето Паджеро.....оказа се проблем в ГНП,за който господата от Балканстар не бяха сигурни на какво се дължи...последно споменаха за някакъв датчик-клапан за пиково налягане,след това датчик на аванса,който не се предлагал,като отделна резервна част???????? и проблема можел да се отстрани само със смяна на ГНП...та така

Коментар

Първоначално публикуван от hr_hristov Преглед на мнение
                        Дано само не е същият черен пушек,който излизаше от моето Паджеро.....оказа се проблем в ГНП,за който господата от Балканстар не бяха сигурни на какво се дължи...последно споменаха за някакъв датчик-клапан за пиково налягане,след това датчик на аванса,който не се предлагал,като отделна резервна част???????? и проблема можел да се отстрани само със смяна на ГНП...та така
                        А ,така А, така тези в балканстар не си играят чак ми прави кеф.Дано само кефа да не ме доведе до тях.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

До: Pajero 3.2 DID

Благодаря на всички. Оказасе софтуерен проблем закачиха го на комп изтриха му грешките беше ги понасабрал доста доколто разбрах от специалиста сега е перфектен. Сажелявам за не добре зададения вапрос ама сам много бос технически по джипа. Сега чета основно форума и се запознавам. Иначе сам много доволен от машината карах много модели джипове преди да го купя но като се качиш на паджеро и ми заспа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X