Здравейте, знам че има такава тема. Изчел съм всичко ама всичко, смених двата клапана за вакума с оригинални, проверих оста на предния диференциал, работи си не е блокирала. Като съм на място и включа на преден мост няма проблеми, но тръгна ли веднага започват да мигат и да се чува едно щракане от пред все едно не може да захапе лоста. Звънях в сервиз Рубин, все не могат да ме вземат или не вдигат телефона. Какво ле не гледах и не мога да го оправя. Ако някой познава човек или сервиз който да ми помогне ще се радвам да сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мигащи зелени лампи на преден диференциал.Паджеро 4.
Свий
X
-
Отидох в Рубин. Смениха датчика на предния доференциал.Но след като го взех пак светеше оранжевата лампа и се чуваше меко казано не приятно тракане при включен преден мост. Върнах се и ми казаха че съм за ляв лагер на главината и ми показа че има луфт в предния кардан. Казаха ми че са превъртяли шлиците към раздатката и да търся нов или втора употреба, също така че ги правили на 202 ул. до теца в софия. Звъннах им и казах че е каре и че са правили такива ама от Рубин си твърдят че са шлици. Чух се с Пламен обясних му ситуацията и каза че много се съмнява да са шлици и да го закарам. Разбрахме се за петък 16 да го оставя което е супер защото заминавам командировка и ще може да стои там цяла седмица и повече даже и да го оправи надявам се.
Все пак съм го взел за да имам джип а не БМВ
нищо лично към никой. Железопътна а ми кара хонда црв 3 и сега на леда и снега вика че е супер а аз ......срам по светофарите

.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар