Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам голям проблем с теч в купето при дъжд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам голям проблем с теч в купето при дъжд

Паджеро 2.8 фейс. При обилен дъжд винаги имам вода в дясно на пасажера. Вече от скоро и в ляво . Съмнявам се в разлепено стъкло. Някой имал ли е подобни проблеми. Под стелката всичко е плувнало във вода.

Провери отводнителите под чистачките, под пластмасовата кора има улеи и дренажни отвори, ако са запушени с листа и кал, водата се събира и прелива навътре през вентилацията, ако не е това то тогава виж уплътненията на предното стъкло, особено ако е сменяно по някаква причина то тогава почти със сигурност там може да е проблема, помоли някой да облива с маркуча предното стъкло и да гледаш откъде ще тече ако е там проблема.

Непременно си махни мокета и стелките че ръждата ще ги почне яко по легените, особено в тези дъждове и влажно време...

Коментар

Проверявал съм лятото за листа и тн не е от там. Не тече през вентилацията на 100% . Като махнах лятото мокета в дясно видях че се просмуква вода покрай заварките на пода . Бях го снимал но сега не мога да намеря снимките .

Коментар

Единствения вариант е някой да полива с маркуча и ти да гледаш откъде. Имах подобен казус но не знаех дали е от панорамния покрив на мерцедеса или от уплътнението на стъклото. Намерих боя за яйца в различни цветове и поливах с различни цветове на двете места. Оказа се уплътнението на предносто стъкло.
        На пасата пък не можех да се отърва от миризма на пръднало,колкото и да го проветрявах. Там пък се оказа гниеща маса листа под рамената на чистачките.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X