здравеите имам проблем с сервото на 2.8тди няма ваком някои знаели приципа на сервото на 2.8 тди 95г
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със сервото
Свий
X
-
До: проблем с сервото
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеДокторе, ако искаш ми вярвай, ама за 15 минути не можах да вдена вица.
Коментар
-
До: проблем с сервото
И аз не мога да го вдена вица
ВакУУмът се създава не от сервото а от вакуумпомпа при дизелите, или се взема от всмукателния колектор при бензиновите двигатели. Ако на маркучът, влизащ в сервото (вакуумен хидроусилвател) няма засмукване, проблемът е във вакуумпомпата или в пробит или прегънат маркуч.
В случай, че засмукване има - повреден е усилвателят.
Ама ако не знаеш "принципа на действие" се обърни към сервиз.
P.S. Какъв доктор си?"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
До: Проблем със сервото
Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнениевсичко, което сте писали е така, ..... ако Докторът не говори за "сервото" на ..... волана"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
До: Проблем със сервото
Първоначално публикуван от doktora111 Преглед на мнениездравеите имам проблем с сервото на 2.8тди няма ваком някои знаели приципа на сервото на 2.8 тди 95г
От чертежа по-долу се вижда типът и че е зацепена чрез зъбно колело под ангренажния капак.
Важното е, че ако се губи вакуум някъде, а по-точното е, че влиза въздух, той отива в картера и от там през отдушника създава налягане и изхвърля даже масло.
Това в общи линии е принципът.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар