Здравейте банда. от Скоро съм собственик на Паджеро Спорт 2.8 дизел автомат. имам следното питане. Има едно копче, на което пише A/T MODE нямам грам идея за какво е но на таблото изписва PWR и ROAD май беше по спомен говоря. Както има и едно малко копче на скоростния лост под бутона за отключване на лоста като се натисне изписва OD OFF също нямам идея за какво е. Бих бил благодарен ако някой може да ми даде малко информация.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Относно Паджеро Спорт
Свий
X
-
Благодаря колега. Имам обаче и още едно питане някой ако може да помогне. Оказа се, че джипката не иска да върви добре или поне аз така мисля защото нито съм карал преди такъв нито съм се возил. Някак си е като спънат все едно нещо го души. Пуснахме повече гориво на помпата като си мислехме, че е от там но почти няма разлика. Турбото му е наред. Интеркулера също но пак върви като спънат. На неутрална като е и като му подам рязко газ се форсира доста, но включа ли на скорост и до там. Не знам дали този автомат просто не си е такъв.
Коментар
-
От цялата информация, която успях да измета в интернет стигнах до следния извод. При това, което съм направил до момента и след като проблема остава има само още два варианта. Хидротрансформатор на кутията или EGR-а. Като ще започна първо от EGR-а. Ще го изолирам за да видя дали ще има разлика или ще е същото. Ако е същото остава само кутията то няма вече какво друго да е. И ако се окажа проблема в нея дали има някой, който да ги ремонтира или да се насоча към втора употреба ако евентуално е здрава, но не знам как да разбера дали ще е така.
Коментар
-
Има ги предавките. Усещането е все едно както буксува съединителя при ръчката. Вдига обороти но не върви както трябва. Все едно не предава мощност към кутията и следователно колелата. Някак си като спънат все едно го спира нещо. А на неутрална има супер голям ряз особено както му увеличихме горивото.
Коментар
-
Да не се окаже накрая, че караш на двойно? Провери като правиш остър завой дали рязко губи инерция?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар