Здравейте колеги. От известно време притежавам Мицубиши Паджеро Спорт 1ва генерация 2.5 дизел 116 конски сили. Имам следния проблем , като включа лоста на раздатката на положение 4H или 4L и карам по черен път(налага се да тегли предния мост) се чува на моменти изщракване в предната част на джипа. Особено осезаемо е когато е в режим 4L . Интересното е че се получава и при спускане като усещането е все едно за момент изключва от скорост...... Като го взех предишния собственик беше монтирал ръчни хъбове AVM. Мислех че проблема е в тях и ги махнах и монтирах оригиналните фланци които предават движението на главината. Проблема пак го има .... Вакуумите са наред , клапанчетата работят датчиците по раздатката и на съединителя на предния мост също работят. По ремонтно ръководство луфта на предния диференциал измерен на фленеца на кардана трябва да е 11мм - като свободен ход на завъртане . При мен този ход е почти двоен да речем 20 мм. Да спомена че когато махнах болтовете на левия хъб (тези с торкс 15, всичките бяха криви).Някои сблъсквал ли се е с подобно нещо? Ще се радвам да обменим опит. Поздрави.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с преден мост
Свий
X
-
Може и това да трябва да се направи 😉. Когато го обслужвах маслото от раздатката изтече по черно от това на двигателя. Не мисля че е нормално....След смяната минах 500 км и го смених пак . Този път цвета на източеното масло беше нормален като за трансмисионно масло. Възможно ли е да го прави това от съединителя на предния мост?!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар