Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с тока

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с тока

Здравейте
    От скоро имам и аз паджеро 2.5 tdi 92г. но имам малак проблем .
    като смених акомулатора с нов и замериха консумацията при загасен мотор и всичко изключено се оказа че имам 20милиампера консумация /което е според хората от сервиза много норма до 4-6 мл.а./.Започнах търсене на проблема по системата на изключване и установих че като извадя предпазителя radio radio консумацията рязко пада но и изгасва часовника а той е на друг предпазител ,радио нямам/за сега/някой имали идея къде да търся проблема?

До: Проблем с тока

Трудно ще е. Трябва по схема след бушона да провериш към всички консуматори, макар че това е консумация като за някой допълнително слаган уред.
    Може да проследиш дали токът се променя във времето, ако е утечка от притиснат/протъркан/напукан и после намокрен кабел ще се променя от условията (влажност, температура)...

Коментар

По всяка вероятност, някой от предните собственици се правил на майстор и е объркал кабелите като е скачвал радиото. Свързал е кабелите за часовника и радиото.

Коментар

При 20 mA не бих си правил труда и да пусна тема

Коментар

Това само с мултицет и тестове, ако не си "електричар" през компа неможе да ти помогне никой т.е. ще жертваш някой от следващите си дни (ако искаш) ще се дотъркалваш, ще лочим кафе, ще се пулим, ще се чешем по главите, може и нещо да измъдрим.
          П.П. За да не стават грешки 0.2 А (200 милиампера) не е нормално! 0.02А (двадесет милиампера) е перфектно
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Голямо извинение 200 милиампера е консумацията
            дядо владо де да те намеря????

Коментар

Първоначално публикуван от dreik_1 Преглед на мнение
              ...
              дядо владо де да те намеря????
              На телефона в подписа, и после в къщи, т.е. в Костинброд
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

дядо владо Мерси за отзивчивоста открих проблема -контактният ключ не връща до край и напрактика уредите остават включени. Малко смазка оправи нещата а за кафето ще се дотъркалям да изпием по едно за кеф

Коментар

От скоро съм собственик на L 200/1999 г.- като го вземах чистачките работеха.
                  При преглед в гаража се оказа, че те не работят, както и габаратите.
                  Проверих предпазителите - не открих проблем.
                  Съвети...

Коментар

http://www.pajero.us/pajero_manual/?id=pred

Коментар

Първоначално публикуван от isiisi Преглед на мнение
                      От скоро съм собственик на L 200/1999 г.- като го вземах чистачките работеха.
                      При преглед в гаража се оказа, че те не работят, както и габаратите.
                      Проверих предпазителите - не открих проблем.
                      Съвети...
                      Оказа се че е необходимо допълнително замасяване поради оксидирала клема в кабелната обувка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X