Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с въздушната струя на парното Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с въздушната струя на парното Паджеро 2

Имам проблем със въздушната струя на парното . Самото вентилаторче съм го свалил духа много силно но струята се губи докато стигне до духалките . Може ли някаква схема на тръбопроводите без да разглобявам всичко и къде може да има запушване на системата .

Първо се проверява от къде ВЛИЗА въздуха във вентилатора. Често е здръстено с какви ли не боклуци.
    Пък е и най-лесно. Другото е разглобяване на таблото, което като правило е не особено приятно
    Панайот Бърдарски
    0887 60 77 22

Коментар

Има свободен достъп до вентилатора . Проблема е след него той духа силно но потока се губи нанякъде . И се ми се иска да не разглобявам таблото ако меже поне не нацяло .

Коментар

Само разглобяване на таблото за да наместиш тръбичките на парното не е трудно но е доста пипкава работа

Коментар

Ясно. Събота и неделя ще го налегна че като не духа не е добре .

Коментар

До педалите се вижда механизма за клапите на кутията на парното . Место положението на листчетата и виж дали се мести механизма. Някоя клапа не отваря .
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Провери дали на всички посоки на духане няма желаната сила.
              Повтори с изваден въздушен филтър.
              Често през отвора на филтъра може да се види питата на изпарителя дали не затлачена.
              Виж дали турбината на вентилатора се върти в правилната посока...

Коментар

И така след като свалих всичко и продухах системата вече духа. Причини филтър и много боклуци на изпарителя.

Преди това набедих вентилатора на парното че не духа силно и си поръчах от carco друг уж за Ляв волан . Указа се че е от десен волан и върти на обратно . Върнах си моето и вече духа доста добре след почистването на всичко по пътя към духалките .

В момента имам за продажба вентилаторче за десен волан ако на някой му трябва

https://bazar.bg/obiava-47115353/pro...30-desen-volan

Коментар

• Asen Kushlev
                  Asen Kushlev коментира
                  Редактиране на коментар
                  В 14 дневен срок можеш да върнеш стока, ако е от онлайн търговец. Връщал съм част от Мегапартс, дойде не каквото пишеше.

• zik7777
                  zik7777 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Сваля ли таблото и какъв е тоя вилтър аз нямам на купето просто е клапа с един дунапрен.

• niggaz_nature
                  niggaz_nature коментира
                  Редактиране на коментар
                  zik7777

Свалях изпарителя и от там почистих всичко . А за филтъра аз съм си направил отвор на кутията над вентилатора на парното . Фабрично няма филтър купе .

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X