Някои може ли да ми каже о къде мога да си нмера калъвка за резервната гума без значение кожена или метална ако знае някои саит за текива работи Мерси предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Калъфка за резервната гума на Pajero 2
Свий
X
-
До: Калъвка за резервната гума на pajero2
Здрасти колега!
В събота 5.09.от авто-пазара Ст Загора купих за 12 лв.Шита от изкуствена кожа,има различни щампи с надписи и т.н.т.Предполагам и на авто-пазара Димитровград в неделя също ще ги има.Търговците са едни и същи.
Коментар
-
До: Калъвка за резервната гума на pajero2
Първоначално публикуван от петков Преглед на мнениеЗдрасти колега!
В събота 5.09.от авто-пазара Ст Загора купих за 12 лв.Шита от изкуствена кожа,има различни щампи с надписи и т.н.т.Предполагам и на авто-пазара Димитровград в неделя също ще ги има.Търговците са едни и същи.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
До: Калъфка за резервната гума на Pajero 2
Здрасти колега !
Стоте войводи - Сливен,нали така.Идвайки от към Нова Загора,след МЕТРО хващаш посока юг по табели към София или към магистралата,на около километър ще видиш къде става пазарът съботен ден.Или иначе казано - кв Кольо Ганчев до бившата "Мототехника".Доста по богат е авто-пазарът в Димитровград - става в неделя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от петков Преглед на мнениеЗдрасти колега !
Стоте войводи - Сливен,нали така.Идвайки от към Нова Загора,след МЕТРО хващаш посока юг по табели към София или към магистралата,на около километър ще видиш къде става пазарът съботен ден.Или иначе казано - кв Кольо Ганчев до бившата "Мототехника".Доста по богат е авто-пазарът в Димитровград - става в неделя.
За Стара Загора май се сещам къде беше, но в Димитровград никога не съм ходил на пазар и идея си нямам къде го правят.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от tagamiso Преглед на мнениеНякои може ли да ми каже о къде мога да си нмера калъвка за резервната гума без значение кожена или метална ако знае някои саит за текива работи Мерси предварително
Аз си поръчах винилов от UK за около 100-ина лева. Ще видим дали си струва, или си е чиста набутвация.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеИма и готови - метал и пластмаса. Но не вярвам да ти се дават 400-500лв за калъф.
Аз си поръчах винилов от UK за около 100-ина лева. Ще видим дали си струва, или си е чиста набутвация.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от tagamiso Преглед на мнениеНякои може ли да ми каже о къде мога да си нмера калъвка за резервната гума без значение кожена или метална ако знае някои саит за текива работи Мерси предварително
А калъф си купих от Пловдив, първо не ми хареса после се влюбих в него ( макар че има малко правописни грешки). Винил с 3 цвята и е 15лева.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар