Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за лоста - Паджеро 2,5 Super Select

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за лоста - Паджеро 2,5 Super Select

А какво представлява бутонаът за заден блокаж. Някой може ли да качи снимка, за да видя моята джипка дали го има?

Коментар

под таблото трябва да е ..
      ако няма, има заглушка на неговото място

над лостчетата за капака на двигателя и капака на резервоара..

Коментар

При лоста е копчето до куплунга за 12 волта. http://forum.difflock.com/userpix/1533_rd_switch_1.jpg
        [FONT=Comic Sans MS]Не може да не може.
        [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от cvetoslav Преглед на мнение
          При лоста е копчето до куплунга за 12 волта. http://forum.difflock.com/userpix/1533_rd_switch_1.jpg
          Да, ето го и по-схематично

Коментар

да и като го натиснеш се чува един звук,идващ от задната част....
            НЕ ИСКАМ МНОГО,ИСКАМ ВСИЧКО!:D

Коментар

Благодаря ви, за съжаление при мен е заглушка мястото на блокажа..., пък като си помисля, за какво ми е, нали има 5 позиции на малкия лост...

Коментар

Първоначално публикуван от nyksanbg Преглед на мнение
                пък като си помисля, за какво ми е, нали има 5 позиции на малкия лост...
                Полезна вещ си е... Ако го имаш, все едно позициите на малкия лост стават шест

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
                  След положение на лоста на 4HLc лоста се натиска на долу, премества се на дясно и напред. Първото положение е N, а второто 4LLc. При положение N показва, че е блокиран междуосовият диференциал, а двата моста са изключени. На това положение трябва да се дърпа джипа (ако не дай боже се наложи де).
                  Ти ма преби...Явно по-малко и от мен разбираш.. Аз наистина нямам "N" на малкия лост,но явно защото е автоматик-гледам,че само на ръчни скоростни кутии е показано.
                  Та да изясним малко-при мен след 4H бутам малкия лост надясно и напред за да блокирам междинния диф.на бързи 4х4.След натискане надолу лостчето отива още по-напред и се включват бавните 4х4 с блокиран межд.диф.Т.е. няма никакво неутрално положение.Не вярвам при ръчката да е по-различно.Най-вероятно това "N" да напомня,че блокажа на межд.диф.се включва на неутрална скорост..или нещо такова,просто предполагам.Иначе това положение да е блокиран межд.диф.,а двата моста да са изключени не мога да си го представя даже.Не знам дали е възможно въобще,пък да не питам кому е нужно изобщо ?!?! И защо да се дърпа пък джипа в таково виртуално положение ?!?!..А защо изчезна "карамел МУ"....
                  [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                  Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Ти ма уби.... аз нямам на лоста за КС буквичката N а имам press обаче мога освободя кутията.Всяка кутия има N въпроса е дали е написано или не.Без значение дали е автомат или ръчка.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Има си го N-а и си работи даже - в смисъл, че като ръгна малкото лостче на N, кошника не помръдва наникъде. Не знам как точно работи - може би отцепва карданите в раздатката, ама крайния ефект е такъв.
                      П.П. - моето е това на снимката , която съм пуснал по-горе.

Коментар

А,бе,вие с кви раздатки сте ?!?! Нито в документацията за раздатка super selekt,дадена от Паджеровод,нито на моята паметна табличка се споменава за неутрално положение "N".Как го "ръгвате" туй "N" ? И защо е нужно въобще,не разбрах ?
                        Последно редактирано от peterbg1; 09-09-09, 11:46.

Коментар

ми ето, то си пише

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
                            А,бе,вие с кви раздатки сте ?!?! Нито в документацията за раздатка super selekt,дадена от Паджеровод,нито на моята паметна табличка се споменава за неутрално положение "N".Как го "ръгвате" туй "N" ? И защо е нужно въобще,не разбрах ?
                            Ето, тука пише:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...93&postcount=8

Коментар

Верно-твойто магаре е мъжко ! Никога нямаше да ми хрумне,че има и неутрално положение.Нито на лоста,нито на табличката ми е указано.Мерси все пак.Утре ще го пробвам.

Коментар

Трябва като е запален джипа на паркинг,да дадеш на N После като дадепш на директна да не тръгва,ама не го пробвай твоето е англиско и 100 има проблема на всички че не е излючил предния мост и така не може да го включиш това N.Затова не може да го оцелиш.
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X