Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се съберем за по-едно питие....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да се съберем за по-едно питие....

Какво ще кажете за идеята да се съберем за по-едно питие в някоя кръчма?Хем ще се запознаем и ще се видим очи-в очи,хем ще поговорим за Паджерата си*За София става въпрос
    Последно редактирано от sithius (Виталий Ив. Димитров); 27-08-09, 11:48.

До: Да се съберем за по-едно питие....

Всъщност- що не?Освен, че може да побърборим, можем да сравним, тестваме различните модификации, да обменим идеи, та дори и части.Аз, например не съм карал дизелово Паджеро и ще ми е любопитно да пробвам някое подобно.
    Срещите (в София) могат при определени условия да станат и регулярни.Единственият въпрос е кога и по-важно-къде?
    08седемшест5едно513четири

Коментар

И аз съм за! Хората от форума на хюндай купе се събират всяка седмица май, а пък ние 1 път да не се съберем Наистина би било интересно.
      GSM: 0898 554713
      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Точно за това започнах тази тема.Защо ние,които имаме Паджеро да не се съберем някъде дори само за да си видим....чета Ферозаджии се събират,мотоциклетисти също и т.нат.Защо и ние да не си изберем едно място и да паркираме джиповете си?А от познанства всеки може да спечели....не е ли така.Остава само да изберем мястото и времето....затова всеки,който е "ЗА" да сподели според него къде е най удачно и да решим и да го направим.Лошо няма!А какво ли ще е да се съберат на едно място ......бр.Паджеро?!От сега знам-СТРАХОТНО ще е!

Коментар

Добра е идеята.
          И аз имам желанието да пораззгледам другите джипчета, а може и някоя разходка да спретнем.

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
            Добра е идеята.
            И аз имам желанието да пораззгледам другите джипчета, а може и някоя разходка да спретнем.

Може!Дай идея кога и къде

Коментар

Може още тази събота - от Герман до Лозен, по пътечката от манастира нагоре.
              Само ще трябва да караме бавничко, че съм без заден амортисьор и яки вибрации от предния кардан

Коментар

Добра идея!
                Предлагам да изберем дата след събора, за да разберат повече хора за мероприятието.
                Добре ще е някоя кръчма с възможност за паркиране на зверовете, може и просто полянка, ния ги разбираме скарите.
                VARADERO SD2

Коментар

И аз съм съгласен макар да съм на 150км от София,ще дойда но нека е след събора защо май много ще ходят там+ мен разбирасе.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Е, тези, които няма да ходим на събора, може да направим една тренировка? Тъкмо да утъпчем терена

Коментар

аз нямам възможност да отида на събора но за тренировка съм готов
                      емил златков
                      паджеро 2.5тд
                      ве стром 650

Коментар

кагато и където кажете,по възможност след 12 часа-заблуждавам се че ходя на лов,абе разтъпквам си кучето по-точно казано,
                        за сега с лова е сушава работа...

Коментар

и аз съм "за" ,но какво ще кажете да бъде примерно в неделя или събота,май ще могат да дойдат повече хора
                          НЕ ИСКАМ МНОГО,ИСКАМ ВСИЧКО!:D

Коментар

Колеги, искате ли да се съберем в неделя на едни хубави полянки над Горна Баня?Хем можем да си направим скара, хем който иска да си пробва джипката- проверени места- бол,хем чист въздух- деца, жени и всичкият останал антураж няма да скучае.
                            Разбира се има страхотни местенца и по Витоша, около Железница и т.н., но Верила сме я карали доста и имам конкретни идеи за място.
                            Ако имате идеи- давайте.
                            08седемшест5едно513четири

Коментар

Ами аз неделята се уговорих да варя лютеница на Ярема, та ако ви е удобно в събота след 12 (обяд)?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X