Какво ще кажете за идеята да се съберем за по-едно питие в някоя кръчма?Хем ще се запознаем и ще се видим очи-в очи,хем ще поговорим за Паджерата си
*За София става въпрос

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Да се съберем за по-едно питие....

Свий

X
- 

Да се съберем за по-едно питие....
Последно редактирано от sithius (Виталий Ив. Димитров); 27-08-09, 12:48.Тагове: Няма
 - 

До: Да се съберем за по-едно питие....
Всъщност- що не?Освен, че може да побърборим, можем да сравним, тестваме различните модификации, да обменим идеи, та дори и части.Аз, например не съм карал дизелово Паджеро и ще ми е любопитно да пробвам някое подобно.
Срещите (в София) могат при определени условия да станат и регулярни.Единственият въпрос е кога и по-важно-къде?08седемшест5едно513четири
 - 

И аз съм за! Хората от форума на хюндай купе се събират всяка седмица май, а пък ние 1 път да не се съберем
 Наистина би било интересно.

GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
 - 

Точно за това започнах тази тема.Защо ние,които имаме Паджеро да не се съберем някъде дори само за да си видим....чета Ферозаджии се събират,мотоциклетисти също и т.нат.Защо и ние да не си изберем едно място и да паркираме джиповете си?А от познанства всеки може да спечели....не е ли така.О
става само да изберем мястото и времето....затова всеки,който е "ЗА" да сподели според него къде е най удачно и да решим и да го направим.Лошо няма!А какво ли ще е да се съберат на едно място ......бр.Паджеро?!От сега знам-СТРАХОТНО ще е!

Коментар
 - 

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнениеДобра е идеята.
И аз имам желанието да пораззгледам другите джипчета, а може и някоя разходка да спретнем.
Може!Дай идея кога и къде
Коментар
 - 

Добра идея!
Предлагам да изберем дата след събора, за да разберат повече хора за мероприятието.
Добре ще е някоя кръчма с възможност за паркиране на зверовете, може и просто полянка, ния ги разбираме скарите.VARADERO SD2
Коментар
 - 

Колеги, искате ли да се съберем в неделя на едни хубави полянки над Горна Баня?Хем можем да си направим скара, хем който иска да си пробва джипката- проверени места- бол,хем чист въздух- деца, жени и всичкият останал антураж няма да скучае.
Разбира се има страхотни местенца и по Витоша, около Железница и т.н., но Верила сме я карали доста и имам конкретни идеи за място.
Ако имате идеи- давайте.08седемшест5едно513четири
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар