здравейте, от скоро съм собственик на паджеро 96г къса база, 2,8 турбо дизел с интеркулер, автоматик,супер селект и др. като цяло съм доволен от машината, като изключим някой доста съществени забележки. джипа е на 99000 мили с всичко обслужено по него, сменени масла , филтри ремъци. разхода който ми дава при смесен режим е 15,5-18л при нормално каране което ме безпокои. другото което ме притеснява е това че кикдаун почти няма.казвам почти защото ми се е случвало да се активира няколко пъти. като цяло е и доста тромава. при натиснат педал до края не само че не сваля предавките , ами неще и да върви и се задъхва като че ли не и стига я въздух я гориво. оувърдрайв-а си работи. турбото надува ще пръсне маркучите. лостчето на актуатора на турбото се движи като че ли нормално като се подаде повече газ. егр-клапана съм го затапил.повечето букси и кабели съм ги проверил около мотора и скоростната кутия и вече съм се изчерпал. прочетох и всички теми във форума с подобни проблеми.
Моля за съвет и идеи ако не ви затруднявам много.знам че е трудно така от дистанция.
Моля за съвет и идеи ако не ви затруднявам много.знам че е трудно така от дистанция.
Коментар