здравейте! наскоро имах проблем по двигателя на паджеро 2,5 ... излизаше яко чернилка,не вървеше както трябва,харчеше повече... с две думи беше като стара таратайка... отивам при едни ПРЕХВАЛЕНИ МАЙСТОРИ ДИЗЕЛДЖИИ
....които ми казаха,че дюзите му били запушени и трябвало да се сменят( 4 броя по 75 лв, щото били японски части и затова толкова скъпо
) и отивам аз да си взема мечето и ги питам тия дали по двигатела всичко е наред,при което тоя ми заявява,че правил диагностика и че всичко друго е ок... само след време трябвало да си погледна ангренажа,нали, ама не било спешно!!! а и другото, съмнявала го турбината,щото и след ремонта човека го карал и му се струвало,че нещо не върви като хората!!!!! СЕРВИЗ ЗЛАТАРЕВИ ИЛИ ЗЛАТАРЕВСКИ,намира се на околовръстното,по пътя за пасарел,на карулката вляво!!!! ХОРА, НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!
ТВА СА МЕГА ТЪПАНАРИ!!!
отивам при майстора на зет ми и какво се оказва.....значи 2,5 е с два ангренажа,а единият ми се е бил скъсал и се е оплел в другия,който е прескочил два зъба!!!!всичко е било в изтекло масло и кал....пълна мизерия... и така двигателят е щял да се працака целия...абе направо за основен ремонт,а оня ми вика,че нищо му нямало на двигателя
егати дизелджията!!! и така аз извадих луд късмет,защото главата си беше здрава и общо взето всичко друго също

и така сега джипа си върви перфектно,просто по-добре и от преди,не вдига оборотите толкова много,не пуши грам,АМА ГРАМ!!!
Всичко е супер и сега му се кефя още повече

а тва за дюзите са пълни глупости...тия са ги почистили и изобщо не са ги сменявали,защото смяната на дюзите излиза много повече от 300 лв
дала съм им ей така парите !!! кво да ви кажа, жалко че повечето са такива,че гледат само да вземат парите на хората....

и дори лъжат кво са правили!!!!!!

отивам при майстора на зет ми и какво се оказва.....значи 2,5 е с два ангренажа,а единият ми се е бил скъсал и се е оплел в другия,който е прескочил два зъба!!!!всичко е било в изтекло масло и кал....пълна мизерия... и така двигателят е щял да се працака целия...абе направо за основен ремонт,а оня ми вика,че нищо му нямало на двигателя

и така сега джипа си върви перфектно,просто по-добре и от преди,не вдига оборотите толкова много,не пуши грам,АМА ГРАМ!!!
Всичко е супер и сега му се кефя още повече

а тва за дюзите са пълни глупости...тия са ги почистили и изобщо не са ги сменявали,защото смяната на дюзите излиза много повече от 300 лв

Коментар