Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Некоректен сервиз за дизели!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Некоректен сервиз за дизели!

здравейте! наскоро имах проблем по двигателя на паджеро 2,5 ... излизаше яко чернилка,не вървеше както трябва,харчеше повече... с две думи беше като стара таратайка... отивам при едни ПРЕХВАЛЕНИ МАЙСТОРИ ДИЗЕЛДЖИИ ....които ми казаха,че дюзите му били запушени и трябвало да се сменят( 4 броя по 75 лв, щото били японски части и затова толкова скъпо ) и отивам аз да си взема мечето и ги питам тия дали по двигатела всичко е наред,при което тоя ми заявява,че правил диагностика и че всичко друго е ок... само след време трябвало да си погледна ангренажа,нали, ама не било спешно!!! а и другото, съмнявала го турбината,щото и след ремонта човека го карал и му се струвало,че нещо не върви като хората!!!!! СЕРВИЗ ЗЛАТАРЕВИ ИЛИ ЗЛАТАРЕВСКИ,намира се на околовръстното,по пътя за пасарел,на карулката вляво!!!! ХОРА, НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!! ТВА СА МЕГА ТЪПАНАРИ!!!
    отивам при майстора на зет ми и какво се оказва.....значи 2,5 е с два ангренажа,а единият ми се е бил скъсал и се е оплел в другия,който е прескочил два зъба!!!!всичко е било в изтекло масло и кал....пълна мизерия... и така двигателят е щял да се працака целия...абе направо за основен ремонт,а оня ми вика,че нищо му нямало на двигателя егати дизелджията!!! и така аз извадих луд късмет,защото главата си беше здрава и общо взето всичко друго също
    и така сега джипа си върви перфектно,просто по-добре и от преди,не вдига оборотите толкова много,не пуши грам,АМА ГРАМ!!!
    Всичко е супер и сега му се кефя още повече
    а тва за дюзите са пълни глупости...тия са ги почистили и изобщо не са ги сменявали,защото смяната на дюзите излиза много повече от 300 лв дала съм им ей така парите !!! кво да ви кажа, жалко че повечето са такива,че гледат само да вземат парите на хората.... и дори лъжат кво са правили!!!!!!
    НЕ ИСКАМ МНОГО,ИСКАМ ВСИЧКО!:D

До: всеки трябва да прочете това....

Е това вече е минало, сега нали Джипа си варви и му се кефиш! Сега вече имаш едно на Ум, за този сервиз.
    Поздрави!

Коментар

Има едно простичко правило - още с отиването им казваш че каквото сменят, да ти дадат старото после, а не да го хвърлят. Иначе честичко въртят тея номера.

В това че са ги изчистили няма нищо лощо. Разпръсквачи за мойто от подписа са по 45 лева. Това вероятно също е вариант - сменят се само те, а не цялата дюза.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колкото до сервиза, не се ядосвай всички в някакъв момент сме яли дървото ...то така се е оформил и форума, като незнаеш питаш и все някой колега отговаря .....а въпроси за "Паджеро", най-добре към "Паджеровод" (преди, а не след ремонта)....и внимавай да не му развалиш семейството
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колежке, както са Ви посъветвали колегите, за в бъдеще питайте тук, във форума. С тази играчка, на аватара Ви, едва ли някой ще посмее, да Ви откаже помощ или съвет...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Аз незнам, защо не отиде със "играчката" от аватара да си земеш жипката от ония дизелджии?

Коментар

Aми дадох ти тел. и ти казах , че ще правим всичко, ама ти си мислиш, че е майтап работата. Нямаш два агренажа, ама както и да е.
              Що не отиде там с пушката?

Коментар

До: Некоректен сервиз за дизели!

Редовен проблем им е на тези двигатели късането на този ремък и последствията и наистина късмет си изкарала. Въпросът е, че тези явно не са виждали такъв
                Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

По сервизите 4асти бол дори да поискаш свалените пак не е гаранция ,4е няма да ти покажат други стари

Коментар

Първоначално публикуван от mira_1358 Преглед на мнение
                    !!!!! СЕРВИЗ ЗЛАТАРЕВИ ИЛИ ЗЛАТАРЕВСКИ,намира се на околовръстното,по пътя за пасарел,на карулката вляво!!!!
                    Колежке ще те помоля когато искаш да изкажеш мнение било то добро или лошо за някой да бъдеш точна защото твоето обяснение за место полужението на сервиза е някаква безумица ако караш по околовръстното до пасарел не можеш да стигнеш до пасарел се стига по Самоковско шосе как така хем е на околовръстното хем е на пътя за пасарел??? И от каде идваш та като завиеш на ляво на карулката ти е от ляво сервиза колко ляви завой има на крастовище? И ти гарантирам,че от карулката до пасарел от ляво на пътя има само една газостанция и една автомивка със малък сервиз и друго до пасарел няма тези от мивката при всички полужения не са дизел сервиз а и името не е това няма да го казвам така,че каде си ходила какво са ти правили не знам но за мен поне в това ти обяснение нямя логика по този път минавам всеки ден по 4-пъти от 20години и съм убеден в това което ти казвам.А и колкото и глупаво да звучи в България все още важи правилото при майстор и при доктор се ходи само със познат.
                    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                      Aми дадох ти тел. и ти казах , че ще правим всичко, ама ти си мислиш, че е майтап работата. Нямаш два агренажа, ама както и да е.
                      вече ще знам,че работата е сериозна и при сладващ проблем директно ще се обадя!

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                        Колежке ще те помоля когато искаш да изкажеш мнение било то добро или лошо за някой да бъдеш точна ....
                        да,вярно,сега забелязах,че не съм се изказала добре... извинявам се,но още ме е яд на тия та значи минаваш през горубляне за панчарево,но на кръстовището където е карулката свиваш вляво по околовръстния път и след около 300 метра от дясната ти страна е този сервиз
                        Последно редактирано от Goblin; 22-08-09, 18:42.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                          С два ангренажни ремъка е. Единия върти помпата и разпределителния вал, а другия балансиращия вал
                          Последно редактирано от huko; 23-08-09, 20:04.

Коментар

Първоначално публикуван от gogomax Преглед на мнение
                            с
                            С два ангренажни ремъка е.Единия върти помпата и разпределителния вал,а другия балансиращия вал
                            Два ремъка са. Единия синхронизира работата на коляновия вал, разпределителния вал и помпата и е така наречения агренажен ремък.
                            Другия е зад агренажния ремък и върти два балансиращи вала в мотора, въртящи се в противоположни посоки. Според мен не е правилно да се нарича агренажен ремък.

Коментар

От некоректни сервизи и бездарни некадърници всеки е патил. Последният ми случай е от изминалата седмица,макар не и за дизел сервиз.Оставих Паджерото да му поставят степенки на праговете.След обяд започнаха изненадите- степенките си лежаха на земята, а под джипа -локва от спирачна течност.Правейки някакви планки за монтажа на степенките бяха скъсали едната тръбичка към задният спирачен кръг.Естествено натоварих си степенките и си тръгнах само с ръчна спирачка. Т.н. майстор не се посвени да поиска да заплатя за "добре" свършената работа.Досещате се колко нерви,време и средства ми костваше оправянето на тази поразия.
                              Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
                              0895445845

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X