Имам паджеро 2.8 тди,но го купих без заден блокаж.един приятел ми предлага но незнам дали са същите как мога да разбера и да ги сменим.Нещо се гледа предавателно число,ама как да разбера.?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Информация за заден мост на паджеро.
Свий
X
-
До: Информация за заден мост на паджеро.
Първоначално публикуван от rois Преглед на мнениенякой да сподели нещо за вакумните блокажи?Ако питаш как се включва механичния блокаж, то е като лостче прибута нещо си в диференциала
а какво ще прибута лостчето ......може да е жило, маслена помпичка или вакум капсула....
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеУточни си въпроса, кой какво ти е наговорил и какво не си разбралАко питаш как се включва механичния блокаж, то е като лостче прибута нещо си в диференциала
а какво ще прибута лостчето ......може да е жило, маслена помпичка или вакум капсула....
[SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]
Коментар
-
Т.е. говорили са ти за стандартния механичен 100% блокаж, който се управлява от шофьорското място с бутонче, което включва въздушна помпичка, която бута мембранка, която бута упоменатото в предния ми пост лостче.....че съм израснал в "Изток" е факт, (още като беше краен столичен квартал) ама ми е по-лесно отново да те поканя при мен да си клюкаме, че там рядко ходя0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеТ.е. говорили са ти за стандартния механичен 100% блокаж, който се управлява от шофьорското място с бутонче, което включва въздушна помпичка, която бута мембранка, която бута упоменатото в предния ми пост лостче.....че съм израснал в "Изток" е факт, (още като беше краен столичен квартал) ама ми е по-лесно отново да те поканя при мен да си клюкаме, че там рядко ходя
Изток -Синята роза[SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар