Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за заден мост на паджеро.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация за заден мост на паджеро.

Имам паджеро 2.8 тди,но го купих без заден блокаж.един приятел ми предлага но незнам дали са същите как мога да разбера и да ги сменим.Нещо се гледа предавателно число,ама как да разбера.?

До: Информация за заден мост на паджеро.

Трябва първо,да провериш дали имаш букси за този смяна.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

колега и примен е така и реших да взема два моста комплект задния с блокаж сьс цялата инстпация

Коментар

някой да сподели нещо за вакумните блокажи?
        [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от rois Преглед на мнение
          някой да сподели нещо за вакумните блокажи?
          Уточни си въпроса, кой какво ти е наговорил и какво не си разбрал Ако питаш как се включва механичния блокаж, то е като лостче прибута нещо си в диференциала а какво ще прибута лостчето ......може да е жило, маслена помпичка или вакум капсула....
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            Уточни си въпроса, кой какво ти е наговорил и какво не си разбрал Ако питаш как се включва механичния блокаж, то е като лостче прибута нещо си в диференциала а какво ще прибута лостчето ......може да е жило, маслена помпичка или вакум капсула....
            Е те там е въпроса,нямам никва идея за що иде реч,ама верно ми наговориха накви такива да си слагам вакумни блокажи за 350лв. та затова и питам.Има ли таквоз нещо.
            [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

Т.е. говорили са ти за стандартния механичен 100% блокаж, който се управлява от шофьорското място с бутонче, което включва въздушна помпичка, която бута мембранка, която бута упоменатото в предния ми пост лостче.....че съм израснал в "Изток" е факт, (още като беше краен столичен квартал) ама ми е по-лесно отново да те поканя при мен да си клюкаме, че там рядко ходя
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                Т.е. говорили са ти за стандартния механичен 100% блокаж, който се управлява от шофьорското място с бутонче, което включва въздушна помпичка, която бута мембранка, която бута упоменатото в предния ми пост лостче.....че съм израснал в "Изток" е факт, (още като беше краен столичен квартал) ама ми е по-лесно отново да те поканя при мен да си клюкаме, че там рядко ходя
                Да бе верно,че се засекохме тук преди време май за топлинната индикация(която още не съм оправил),а блокажа не на вакум а въздушен(разбира се грешката беше моя) и се слага на дифа,като се отвори прасето и е точно помпа,която разпъва двата сателита.Поне така ми обясниха,мисля че са от БТР.Ама пак казвам-не съм сигурен,ако се сещаш за кво иде реч да видим кво може да се направи и от каде да се намери.
                Изток -Синята роза

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X