Имам проблем с парното-никакво го няма....Днес пипнах тръбите-входната е топла,изходната -не.....Ако както пише във форума е задръстено може ли да сваля маркучите и да се опитам да го промия с вода.Паджерчето ми е с климатроник,но като го направя да духа топло-нищо не става.Моля дайте съвет.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с парното на Паджеро
Свий
X
-
До: проблем с парното на Паджеро
Ако Паджерото е 2,5 ТДИ, по-добре провери и другите признаци за духнала гарнитура - нивото на течността в радиатора трябва да винаги до гърлото, както и поява на мехурчета от маркуча от радиатора до разширителя и/или бълбукане в казанчето.
Казвам това, тъй като загубата на парното също е един от признаците на духнала гарнитура.
Успех и дано е нещо елементарно!Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
До: проблем с парното на Паджеро
духнала гарнитура -малко вероятно,въздушна възглавница - също,самообезвъздушава се!
Много по-вероятно е самото радиаторче за парното да е здраво затлачено.Пробвай да го прочистиш и промиеш,не става трудно,виж какъв ще бъде резултата е неясно.Махаш скобите и изваждаш и двата маркуча-нахлузваш от едната страна градинския маркуч и почва здрава промивка със струя на max,после сменяш местата и така докато ти се занимава,ако имаш мерак може и да капнеш нещо вътре за по-добър ефект,но без народно творчество,виж какво се продава евентуално за случая.
И за климатик или климатроник става дума ? щото ако е климатик,може да не ти работи и клапата евентуално
Коментар
-
До: Проблем с парното на Паджеро
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение.....и да се опитам да го промия с вода.....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеПък ако искаш и с водоструйка,.... имам0887632135-Краси
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi0573 Преглед на мнениеМисля че е малко вероятно ,пробвал съм.Успех, но за да е ефективна водоструйката трябва да се пръска директно на входа на радиаторчето, а не през маркучите, през тях ефекта на силната струя се губи, а дебита и без това е малък
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеЯко е затлачено....пропуска съвсем ...
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеОправиха го.......може да заключите темата.Такова задръстване не бяха виждали........сега имам парно за световното на Северния полюс
[SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар