Зравейте, колеги имам едно питане относно уредите на Паджеро 96г.По точно трите уреда в средата на таблото а именно най десния на който пише алтметър и се върти.Та за какво е този уред какво измерва и за какво служи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Малко информация (висотомер на Паджеро)
Свий
X
-
До: Малко информация (висотомер на Паджеро)
Много лесно може да се пробва. Проучи твоя район на каква височина е горе - долу и го завърти на въпросната височина посредством "врътката"След това ще е прекрасно ако има планина около теб и тръгнеш на горе. Червената стрелка трябва да започне да се върти и да показва промяна във височината. Ако горе има изчислена точка и там уреда ти показва същата височина, значи работи.
GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Хахахаха при положение, че дори не знае как се ползва предполагам, че не му е жизнено важно да знае височината на която се намира, но придобива някава представа.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнениеЩо ли се съмнявам да е с такава голяма точност,щото на ГПС-а дава отклонение 200-300метра.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнениеЩо ли се съмнявам да е с такава голяма точност,щото на ГПС-а дава отклонение 200-300метра.
Коментар
-
Ни то налягането не мърда до колкото знам. Просто по налягането си определяш височината но за целта трябва да знаеш налягането. Аз си го регулирам по GPS-а и си е горе долу точно но и не знам за какво може да ти е абсолютно точната надморска височина.[FONT=Comic Sans MS]Не може да не може.
[/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнениеЗначи е при мен проблема,на мен само високометъра ми мърда,а налягането не.Така че ясно е защо дава отклонения.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар