Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с електрото

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с електрото

Дано не Ви прозвучи смешно,но днес откарах Паджерото си на майстор за поставяне на багажник на тавана и оправяне на шибидах.До тук всичко добре-майстора се справи страхотно,но в момента ,в който си прибрах джипчето с мъка констатирах,че липсва ток в касетофона,в лампионите на купето,часовника никакъв го няма и преди като сложа ключа в контактния ключ /без контакт/ зумера пищеше....сега ни вопъл ни стон.Моля кажете какво да правя...има ли някой на идея къде е проблема.Понеже е свалял тапицерията може ли да е засегнал сноп кабели на тавана или......и аз незнам какво.Благодаря Ви предварително.

До: имам проблем-помагайте

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
    Дано не Ви прозвучи смешно,но днес откарах Паджерото си на майстор за поставяне на багажник на тавана и оправяне на шибидах.До тук всичко добре-майстора се справи страхотно,но в момента ,в който си прибрах джипчето с мъка констатирах,че липсва ток в касетофона,в лампионите на купето,часовника никакъв го няма и преди като сложа ключа в контактния ключ /без контакт/ зумера пищеше....сега ни вопъл ни стон.Моля кажете какво да правя...има ли някой на идея къде е проблема.Понеже е свалял тапицерията може ли да е засегнал сноп кабели на тавана или......и аз незнам какво.Благодаря Ви предварително.
    Бушоните провери ли. И най добре го питай него той може и да знае каде какво е откачал.
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Благодаря за отговора...сега ще го попитам

Коментар

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
        Благодаря за отговора...сега ще го попитам
        отговора е,че по невнимание чирака му е закачил някакъв кабел,който после е бил закачен,но кабела е отивал към задния плафон......невероятно но факт.....кабела е бил в дясно на тавана

Коментар

До: Проблем с електрото

По дяволите....бушоните са в ред.Днес проследих кабела по купето-отива в предния и задния плафон....напред влиза в някакъв блок а оттам в бушоните....няма оправия

Коментар

Щом бушоните са здрави, остава докато са дърпани тапицериите и корите, някой куплунг да се е разкачил.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
              Щом бушоните са здрави, остава докато са дърпани тапицериите и корите, някой куплунг да се е разкачил.
              Благодаря за съвета-вчера махнах корите и ...Pajerovod-прав сиразкачили куплонга .Сега всичко е ОК.Благодаря.

Коментар

От: Проблем с електрото

Моля модератора да заключи темата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X