Дано не Ви прозвучи смешно,но днес откарах Паджерото си на майстор за поставяне на багажник на тавана и оправяне на шибидах.До тук всичко добре-майстора се справи страхотно,но в момента ,в който си прибрах джипчето с мъка констатирах,че липсва ток в касетофона,в лампионите на купето,часовника никакъв го няма и преди като сложа ключа в контактния ключ /без контакт/ зумера пищеше....сега ни вопъл ни стон.Моля кажете какво да правя...има ли някой на идея къде е проблема.Понеже е свалял тапицерията може ли да е засегнал сноп кабели на тавана или......и аз незнам какво.Благодаря Ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с електрото
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: имам проблем-помагайте
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеДано не Ви прозвучи смешно,но днес откарах Паджерото си на майстор за поставяне на багажник на тавана и оправяне на шибидах.До тук всичко добре-майстора се справи страхотно,но в момента ,в който си прибрах джипчето с мъка констатирах,че липсва ток в касетофона,в лампионите на купето,часовника никакъв го няма и преди като сложа ключа в контактния ключ /без контакт/ зумера пищеше....сега ни вопъл ни стон.Моля кажете какво да правя...има ли някой на идея къде е проблема.Понеже е свалял тапицерията може ли да е засегнал сноп кабели на тавана или......и аз незнам какво.Благодаря Ви предварително.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
-
До: имам проблем-помагайте
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнениеБлагодаря за отговора...сега ще го попитамкабела е бил в дясно на тавана
Коментар
-
До: Проблем с електрото
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеЩом бушоните са здрави, остава докато са дърпани тапицериите и корите, някой куплунг да се е разкачил.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар