Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщане на волан на MITSUBISHI PAJERO 3 2004 година ?!?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Обръщане на волан на MITSUBISHI PAJERO 3 2004 година ?!?

    Здравейте колеги.

    Баща ми реши да си вземе нов джип за лов и ми остави предишния му такъв - MITSUBISHI SHOGUN 3 2004 , проблема е , че джипката е с десен волан . Нямам проблеми като цяло с карането в града , но тръгна ли някъде на далеч виждам доста зор. Въпроса ми е дали си заслужава обръщането на волана и дали може да ми препоръчате някой кадърен майстор ? От град Пловдив съм и някъде по форумите бях чел , че точно тук обръщат волани качествено. Като цяло shoguna е добре поддържан и има доста подобрения по него , адски много ми се иска да му обърна волана и да си го карам .Та ако имате някой познат , който обръща волани качествено дори и да не е от Пловдив , моля споделете

  • #2
    Никакъв шанс да се направи качествено без пари!! Теоретично се прави с НОВИ сертифицирани части. И протокол от изпитване тоже.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

    тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

    Коментар


    • #3
      Правих упражнението на Паджеро 2. По време на работа излизат непредвидени подробности. Добре е да има донор. Става качествено с голям мерак. В този случай отнема и доста време. За цена, нямам представа. Моя може да се разпознае единствено по разположение на ръчната, лост за предното, малкото огледалце на преден ляв калник, антена преден ляв калник и екстрите, който при ляв волан не съм виждал. Част от нещата са отстраними, но вече не ми се занимава. С климатроник е всичко работи както си му е реда. Ползвах информация от руския форум. Поставих си и филтър купе по техен пример.
      MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X