Какво масло да сложа на Паджеро2 2,8 мотор,идеи за марки и цени?
знаете събира 6.7л
По книгите пише 15W40 но аз не съм фен на минералните масла и бих те посъветвал да му сипеш 10W40 синтетика или в краен случай полусинтетика за всички които ще възтанат против синтетиката 10-40 ще кажа имам приятел с такова паджеро и 150000 само с синтетика го кара до сега не е протекло от никаде даже му е много добре.
За цена и марка няма да коментирам свястна синтетика е около 10-15лв литъра
Добре де, а защо не си купиш препоръчваното от производителя масло и да ти е мирна главата???Това в крайна сметка е разход веднъж на 10000 километра.
Аз ползвам mitsubishi diamond protection и без да правя реклама съм много доволен.За 20-30 лева отгоре(ако има и толкова,де) на смяна не си струват експериментите с незнайно къде бутилирани бълвочи.Напълно наясно съм, че mitsubishi corp. не произвеждат масла и филтри, а някой им ги прави, но поне контрола върху качеството и произхода са ясни.За мен това е напълно достатъчно.Че може да има и по-качествени-не отричам, но кой ти гарантира, че ще уцелиш такова?Докато с това, ако нещо се бъгне пасива си го поема сервиза.
10w40, semisynthetic, 18 лева литъра.Едва ли е най-, най-, дъ бест, но зная със сигурност от къде се внася.Има и нещо друго- странно за синтетика, но това е единственото масло което, колкото сипя, толкова източвам.Преди това сложих за месец Q8 и определено не бях впечатлен.
10w40, semisynthetic, 18 лева литъра.Едва ли е най-, най-, дъ бест, но зная със сигурност от къде се внася.Има и нещо друго- странно за синтетика, но това е единственото масло което, колкото сипя, толкова източвам.Преди това сложих за месец Q8 и определено не бях впечатлен.
Малко ме съмнява да не гори масло,особено за дизел,но това е твое мнение само.Все пак тази турбина трябва да се смазва а и от там идва горенето.
Лично аз кавам с полу-синтетика,и да кажа нямам никви грижи все пак няма да я карам цял живот,но ако имаш планове да ги карате тези джипки още 20 30години да препорачително е с хубаво масло.
Малко ме съмнява да не гори масло,особено за дизел,но това е твое мнение само.Все пак тази турбина трябва да се смазва а и от там идва горенето.
Лично аз кавам с полу-синтетика,и да кажа нямам никви грижи все пак няма да я карам цял живот,но ако имаш планове да ги карате тези джипки още 20 30години да препорачително е с хубаво масло.
Няма причини да се съмняваш- първо монтерото ми няма нищо общо с дизелите, второ веднага след като пристигна от Германия двигателя беше изваден и профилактично му се смениха карантиите- гумички на клапани, сегменти и т.н.
Нямам идея да се пенсионирам с тази кола, но при условие, че правя преходи от по няколко хиляди километра извън страната предпочитам да си платя "гяволъка" тук и да ми е мирна главата, вместо да се скапе нещо по пътя, например в Швейцария, където за ремонт ще трябва да платя огромни суми.
Поради тази причина предпочитам да си сипя една идея по-скъпо масло и да не се замислям за глупости.Както са казали хората: "Не съм толкова богат, че да купувам евтиното".Мисля си, че е вярна максимата.
Дано не ви прозвучи смешно, но ...мога ли сам да си сменя маслото на паджеро I? Как става? Също така да сменя ли и масления филтър след последните 10хил км?
Коментар