Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел.огледала

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ел.огледала

а какви ли пари струва моторчето или огледалото?

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
      Чакай малко бе колега, аз поне незнам страничните огледала на Паджеро 2 да се прибират някак си освен ръчно. На ток се движи само стъклото, но ти ако искаш да прибираш или да отвориш целия корпус на огледалото само с копчето... колкото и да го смазваш нЕма да стане.
      Прибират се автоматично /на японското Паджеро/, визирам никилираното на /Вени1/,с 2 ел. мотора са.
      Възможни причини за проблема, са износени зъбчета на водача, регулировка или разхлабване/разместване на водача.
      0876 79 25 21

Коментар

Къде се намира този водач,напълно го разглобихме,мотора си работи но изхвърля най малкото зъбно колело което пък трие в предпазния пластмасов кожух на моторчето,а като махнеме кожуха и пуснеме мотора,изхвърля зъбното колело,сега го залепихме да видиме как ще е((

Коментар

Колеги, встрани съм от темата, но имам сходен проблем-доста трудно вдигам шофьорското стъкло-до половината върви нормално от там нагоре трябва да въртя яко....Джипката е паджеро 2 с ръчни стъкла.Въпросът ми е : мога ли да напръскам с нещо да размекне гняста(ако това е проблема, де) или без сваляне на корите няма да мина?
          08седемшест5едно513четири

Коментар

Последно май се оказа пукнатина на най-горното малко пластмасово червяче-залепихме го и уж е добре...

Коментар

Да ама не пак се повреди,от къде ли да намеря такова зъбно колело,не е нормално според мен да се вади от оста и да опира в предпазния кожух на моторчето(((
              те към 60лв са май огледалата....

Коментар

Звунках в Ратола,май само тсели огледала имат((((

Коментар

я дай някоя снимка на това пусто колесо, да го видим
                  и някой размер
                  d, m, z....
                  ако не е много изчекната стругаро-фрезистка фантазия, може да се измисли нещо...
                  някак си..

или да помислим повече хора - брейнсторминг му викали..

Последно май се оказа пукнатина на най-горното малко пластмасово червяче-залепихме го и уж е добре...
                  това го бях изпуснал - нищо, снимка и размери, каквито свалиш, колко ходов е червяка?
                  ТОва с лепенето можеш да си го спестиш - излишни надежди са ...

Коментар

ХАа май така идва с моментно лепило не стана,ще го разглобя и кача снимки,и мен така ме посъветва един колега на струг,а то е малко червяче и оста е тънка.

Коментар

Първоначално публикуван от miroman Преглед на мнение
                      ХАа май така идва с моментно лепило не стана,ще го разглобя и кача снимки,и мен така ме посъветва един колега на струг,а то е малко червяче и оста е тънка.
                      стругове има много и различни, майсторите са малко..

и също различни...

дай размери...

иди в сервиз за видеомагнетофони..
                      в сервиз за копирна техника
                      в сервиз за компютри... ( например )

Коментар

Червяка е цял но изкача много страно и си е образувал гнездо в предпазната пластмаса.като го снимам ще обясня.Но мерси все пак колега

Коментар

на всеки червяк му действат аксиални сили, съответни на ъгъла на подем на винтовата линия...

дай да видим

Коментар

Първоначално публикуван от miroman Преглед на мнение
                            Червяка е цял но изкача много страно и си е образувал гнездо в предпазната пластмаса.като го снимам ще обясня.Но мерси все пак колега
                            Най-накрая ще кажа ....абе като ти писне, що не дойдеш да се популим заедно, че така от компа си е трудно
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Станаха кофти снимки,но все пак поне съм го разглобил но още повече е трило в кожуха(((
                              Прикачени файлове

Коментар

Огледалото на Симеон-160лв,2 употреба и го няма(((,баси за един червяк,ще мислиме вариант друг.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X