колеги помогнете,имам следния проблем.От извесно време като тръгна с паджерото/2.8 тд автоматик 1994г/на дълъг път при по голям наклон започва да загрява и да изхвърля водата.Смених термостата,капачката на радиатора,провериха със някакъв уред поне пет пъти за гарнитура или глава-нищо.Няма течове.Монтиоритевдигнаха ръце,а аз се чудя какъв е проблема.Помогнете
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Загрява ми Паджерото
Свий
X
-
До: загрява ми паджерото
Задръстена с бабалюги охл. система Измий радиатора отвън и промий системата отвътре с препарат за почистване на охл. система. Няколко клизми с обилно течаща вода, при свален термостат и отворено докрай кранче за отоплението, обикновено са достатъчни.
От УАЗ изкарах около 1,5кг сухо в-во. гадости и сега по никой начин не ще да вдигне над 70 градуса.
Малко вероятна е повреда във водната помпа."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Преди време имах подобен проблем с един Самурай, голямо чесане по главите беше, накрая се оказа задръстен раздиатор. Само че химикалите не помогнаха, накрая го дадохме на един чичи в СЗ, човека го разглоби, изчисти го и край на проблемите.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
възможно е да има пропуск на газове, в антифриза, които при рутинна проверка не се откриват. Когато двигателят загрее съвсем напълно (около 40 мин) и при по-голямо натоварване е възможно и да вкарва газове.
Опитай да притегнеш главата."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар