Карам Pajero 2.8 96г. Фабрично е без климатик. Сега ми предлагат климатик (не климатроник) от 2,5. Дали да дам джипката да и монтират климатика? По принцип ще го правят в сервиз, където има всичко необходимо. Като за цена е около 1200 лв. с пълненето.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Климатик или не?
Свий
X
-
До: Климатик или не?
Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнениеКарам Pajero 2.8 96г. Фабрично е без климатик. Сега ми предлагат климатик (не климатроник) от 2,5. Дали да дам джипката да и монтират климатика? По принцип ще го правят в сервиз, където има всичко необходимо. Като за цена е около 1200 лв. с пълненето.
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЗвучи добре. Нов или втора ръка?Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнениеВтора ръка. За нов на тази джипка не си заслужава май.
Просто си се чудя, как съм оцелявал, преди години без климатик. Без парно по се издържа.
Коментар
-
аз не бих сложил при това положение,особено ако е дълга база...докато се почувства стана утре,по ми е добре като отворя джамовете,а климатика ми работи добре-на първо положение духа до 6 градуса,на второто 2-3..така че както си прецениш
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнениеКарам Pajero 2.8 96г. Фабрично е без климатик. Сега ми предлагат климатик (не климатроник) от 2,5. Дали да дам джипката да и монтират климатика? По принцип ще го правят в сервиз, където има всичко необходимо. Като за цена е около 1200 лв. с пълненето.
Коментар
-
Първоначално публикуван от balkan75250 Преглед на мнениеСпоред мен климатикът е излишен ,но в интерес на истината колата харчи по-малко с климатик от колкото с навити прозорци защото когато прозорците са навити има голяма турболенция.
Или забравиш че компресора на климатика се върти от двигателя,или то тва не го бърка нали е 2800кб.[SIGPIC][/SIGPIC]
3.0 v6 24
Коментар
-
Аз нарочно търсих джипка с климатик. Полезен е. Особено като се пътува на дълги растояния. Пътувах от София до морето на отворен прозорец. 1во звука е брутален при 120 км/ч, 2ро на другия ден те боли врата здраво. На връщане на климатик - нямах грижи послеGSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Какви са ти съображенията, за и против климатика?
Питаш за ползата от климатика или дали монтажа ще се получи добре, за разхода с вкючен климатик или за цената която ти искат?
Аз лично имам намерение да сложа на моето Паджеро и тази цена ми се вижда нормална!
Моля, сподели повече за мястото, където ще ти го слагат и дават ли гаранция за безпроблемната му работа.
Поздрави!VARADERO SD2
Коментар
-
Определено съм ЗА климатика. Преди 4-5 години си взех първата кола с клима и вече никога компомис. Да си гори колкото ще - Рахата цена няма. Ако са кадърни и както казва колегата ти гарантират за монтажа действай!!!0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.
Коментар
-
Незнам как стоят точно нещата със загряването на Pajero-то ,но познавам човек ,който имаше кола с допълнително слаган климатик и загряваше, нямаше допълнителни перки и не можеше да насмага с охлаждането на водния радиатор само с фабрично поставената (тъй като този на климатика е пред водния).
Проучи и този въпрос да нямаш ядове после.HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар