Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатик или не?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Климатик или не?

Карам Pajero 2.8 96г. Фабрично е без климатик. Сега ми предлагат климатик (не климатроник) от 2,5. Дали да дам джипката да и монтират климатика? По принцип ще го правят в сервиз, където има всичко необходимо. Като за цена е около 1200 лв. с пълненето.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

До: Климатик или не?

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
    Карам Pajero 2.8 96г. Фабрично е без климатик. Сега ми предлагат климатик (не климатроник) от 2,5. Дали да дам джипката да и монтират климатика? По принцип ще го правят в сервиз, където има всичко необходимо. Като за цена е около 1200 лв. с пълненето.
    Звучи добре. Нов или втора ръка?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Звучи добре. Нов или втора ръка?
      Втора ръка. За нов на тази джипка не си заслужава май.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Втора ръка. За нов на тази джипка не си заслужава май.
        Климата си е добро нещо, особено с напредъка на ЕГН-то.
        Просто си се чудя, как съм оцелявал, преди години без климатик. Без парно по се издържа.

Коментар

Според мен климатика си е голяма работа.Аз карах една година без климатик,но нее работа.Излъгаха ме,че не работи компресора и трябва нов,но в същнос нямаше фрион и само го заредих в специализиран сервиз и готово.
          С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

аз не бих сложил при това положение,особено ако е дълга база...докато се почувства стана утре,по ми е добре като отворя джамовете,а климатика ми работи добре-на първо положение духа до 6 градуса,на второто 2-3..така че както си прецениш

Коментар

Не знам дали ще има място за изпарителя, защото аз имам 2,5 с климатик и бях много шокоран от големината му. Той заема цялото пространство под таблото от страната на пасажера, горе долу е голям като изпарителя на 9-ка стаен климатик.

Коментар

Според мен климатикът е излишен ,но в интерес на истината колата харчи по-малко с климатик от колкото с навити прозорци защото когато прозорците са навити има голяма турболенция.

Коментар

Първоначално публикуван от balkan75250 Преглед на мнение
                  Според мен климатикът е излишен ,но в интерес на истината колата харчи по-малко с климатик от колкото с навити прозорци защото когато прозорците са навити има голяма турболенция.
                  А ся де... ами ако караш бавно пак ли има турболенция(аз пък си мислих че турболенцията е само при самолетите).
                  Или забравиш че компресора на климатика се върти от двигателя,или то тва не го бърка нали е 2800кб.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Аз нарочно търсих джипка с климатик. Полезен е. Особено като се пътува на дълги растояния. Пътувах от София до морето на отворен прозорец. 1во звука е брутален при 120 км/ч, 2ро на другия ден те боли врата здраво. На връщане на климатик - нямах грижи после
                    GSM: 0898 554713
                    Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

задължително клима

Коментар

Колега, задай по-конкретно въпроса си!
                        Какви са ти съображенията, за и против климатика?
                        Питаш за ползата от климатика или дали монтажа ще се получи добре, за разхода с вкючен климатик или за цената която ти искат?
                        Аз лично имам намерение да сложа на моето Паджеро и тази цена ми се вижда нормална!
                        Моля, сподели повече за мястото, където ще ти го слагат и дават ли гаранция за безпроблемната му работа.
                        Поздрави!
                        VARADERO SD2

Коментар

Определено съм ЗА климатика. Преди 4-5 години си взех първата кола с клима и вече никога компомис. Да си гори колкото ще - Рахата цена няма. Ако са кадърни и както казва колегата ти гарантират за монтажа действай!!!
                          0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

климата си е клима ти в тея жеги из гората на затворени прозорци си е ад потиш се кат нерез друго си е да те охлажда

Коментар

Незнам как стоят точно нещата със загряването на Pajero-то ,но познавам човек ,който имаше кола с допълнително слаган климатик и загряваше, нямаше допълнителни перки и не можеше да насмага с охлаждането на водния радиатор само с фабрично поставената (тъй като този на климатика е пред водния).

Проучи и този въпрос да нямаш ядове после.
                              HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                              Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X