Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щракане?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Щракане?

хмм нещо странно ми щрака под джипката ми-паджеро 2,при движение се чуват щракания с различна периодика и интензитет,гледах я отдолу нищо не откривам,дали да я пробвам по инерция с изклучен мотор,знам че не е добре за кутията но(((

До: щракане?

Ти си третия за тази вечер с подобна тема..... Кажи какво точно искаш да кажеш...... Не знаеш при кой да отидеш за да я видят? Или какво? Каква е кутията? И много други подобни въпроси.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      Ти си третия за тази вечер с подобна тема..... Кажи какво точно искаш да кажеш...... Не знаеш при кой да отидеш за да я видят? Или какво? Каква е кутията? И много други подобни въпроси.....
      Не е ли време да направиш обща тема?

Мироман, а с майстор опита ли?
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Още не съм,май е време,но къде да я закарам е ?,за София иде реч.
        щракането ми се чува под купето в предната част като ламаринен звук,ритмично по скоро цъкане,точно като тсът тсъ.хаха като на автобусите изпускащи налягане,то тежък е дзвера ма чак пък)))))

Автоматична супер селект,но и при изключена скорост го прави,мисля да изгася двигателя и по инерция да се заслушам.
        Последно редактирано от huko; 17-06-09, 07:33. Причина: сливане, поправен формат на цитата

Коментар

Пробвай по инерция с изключен мотор и може да стигнеш до сервиза наистина, а дано не и по-далече....

Ей за едно щракане сте готови да се утрепете понякога....

Коментар

А климатика включен ли ти е и какъв е интервалът между щраканията ? 2 секунди, 5 минути?
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Може да е климатика, може да са спирачните апарати, може да е окачването, може да е нещо по предницата, може да е раздатката, може да е съединителя, може да са толкова много неща, че просто без никакво описание е безмислено.

Може да е нещо, което го чуваш само на отворени прозорци и затова сега да си го забелязал...

Коментар

Първоначално публикуван от miroman

Автоматична супер селект,но и при изключена скорост го прави,мисля да изгася двигателя и по инерция да се заслушам.

С риск да убиеш автомата - супер готина идея, лично на мен ми допада........
                В този раздел, би трябвало да намериш хора към коите можеш да се обърнеш......

Успех.
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Не без климатроника,интервала е секунди максимум минута,без значение енерция,каране с газ или спирачка.

Ще кача някой майстор да го чуе и той,преди го нямаше това и дразни(((
                  Последно редактирано от huko; 17-06-09, 07:34. Причина: сливане

Коментар

До: Щракане?

Това щракане го има и при мен и майстора ми каза, че не е опасно. Не се сещам как се казваше това желязо което предава движението назад, но имало малак луфт в него и от там. И аз го чувам само на отворен прозорец и звука много наподобява този на камъче в гумата. Аз съм с ръчни скорости и го чувам само на скорост. Предполагам, че и при теб е същото ако чуваш същия звук.
                    GSM: 0898 554713
                    Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

желязото се казва кардан,а той е свързан посредством карета...

Коментар

Ами незнам какво е но ме дразни малко,не искам да стане беля от нищо,видимо от долу не виждам проблем,мислех че имам нещо откачено от аспуховата система но уви(((.Иначе върви на пушка и с изключение на доста високия разход на гориво е на 6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X