Здравейте колеги.Искам да ви попитам колко масло лови автоматика на Паджеро 2 3.0 v6 и на колко км. се сменя ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко масло в автоматика и на колко км.
Свий
X
-
До: Колко масло в автоматика и на колко км.
Колега Паджеровод, моля разшифровай и моя VIN JMB0RV430MJ000134 , защото и на мен ми предстои смяна на маслата в автоматика, дифовете и раздатката.
Ще съм много благодарен, ако ми дадеш и информация за количествата и видовете масла, които препоръчва производителя, за да съм подготвен преди да отида при масларя.
Благодаря!
Поздрави!VARADERO SD2
Коментар
-
Охо 50хл.км има да почакам като гледам,дали съм минал 3000км. след смяната... но все пак ще погледна VIN-на да си знам ... Мерси колеги и поздрави !
三菱帕杰羅
Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...
Коментар
-
Аз си правия така сметка,ако си с ремаци,сменяш ремаците сменяш маслото на кутията.Те и двете на 50хил се сменят.
Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнениеКолега Паджеровод, моля разшифровай и моя VIN JMB0RV430MJ000134 , защото и на мен ми предстои смяна на маслата в автоматика, дифовете и раздатката.
Ще съм много благодарен, ако ми дадеш и информация за количествата и видовете масла, които препоръчва производителя, за да съм подготвен преди да отида при масларя.
Благодаря!
Поздрави![SIGPIC][/SIGPIC]
3.0 v6 24
Коментар
-
Извинявам се предварително че се включвам в темата на колегата. Предстои ми смяна на масло на скоростната кутия, джипа е:
04.1995 г.
2.8 турбо дизел
Супер Селект
авт. ск. кутия V4AW3-7
Някой може ли да ми каже какво масло и колко литра трябва да сложа на скоростната кутия??
Благодаря предварително!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеЗа автомата 7.2 литра Dextron 2
За раздатката 2.5 литра
Преден диф 1.2 литра
Заден диф с блокаж 2.6 литра
Раздатката и дифовете си имат контролни отвори, тези данни са ориентировъчни
Трансмисионно масло тип по API GL-5 или по-висок, по SAE 80W-90VARADERO SD2
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеЗа кутия тип V4AW2 - 7.2 литра, за кутия тип V4AW3 - 8.5 литра.
Коментар
-
Аз съм сменял,маслото по комп. излиза че трябва да е ATF-Sp,Много е важно това е SP,защото има масла от рода на АТФ 220,АТФ-МУ.Важното е да е СП и или Дехтрон 2,макар да не се правим на цигани за 1 2 лева разлика и да си сложиш,Мобил АТФ-СП.
Събира точно 8.5 литра колко пише в каталога.
Говория за скоростна кутия автомат.[SIGPIC][/SIGPIC]
3.0 v6 24
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнениеАз съм сменял,маслото по комп. излиза че трябва да е ATF-Sp,Много е важно това е SP,защото има масла от рода на АТФ 220,АТФ-МУ.Важното е да е СП и или Дехтрон 2,макар да не се правим на цигани за 1 2 лева разлика и да си сложиш,Мобил АТФ-СП.
Събира точно 8.5 литра колко пише в каталога.
Говория за скоростна кутия автомат.
Благодаря много колега,.................. кое от двете масла е по-добро, някой има ли наблюдения Мобил АТФ-СП или Декстрон 2???
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар