Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гумен "леген" за товарния отсек на Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гумен "леген" за товарния отсек на Паджеро

Привет
    Някой да знае къде се продават гумени стелки тип "леген"?
    Багажника е най важен.
    Нещо като това:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mitsu.jpg
Прегледи:1
Размер:6.7 КБ
ID:5858464
    I get High by going Down

До: Гумен "леген" за товарния отсек на Паджеро

В София за последно съм виждал в Импас, но не знам дали имат магазин или представител във Варна.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Здравей, аз си купих подобен леген от Бриколаж преди две седмици, но за друга цел и не ми върши работа. Иначе в багажника имам два - един оригинален и още един върху него за по-мръсни неща. Ако те интересува ще го премеря, ще го снимам и може да направим бартер - леген за информация + някоя и друга бира без значение от кого...
      Иначе цената му е около 60лв, но е много хубав - с високи странични ръбове, не се пързаля и най-важното, че не мирише.

ПП: Може и с доставка до Варна, но тогава бирата ще е от теб.
      http://www.nakladkibg.com
      накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

и в практикер ги продават
        емил златков
        паджеро 2.5тд
        ве стром 650

Коментар

За късата база има ли такъв леген?

Коментар

В София сервиз Рубин. Ако някой иска телефон, да пише на лично
            sigpic

Коментар

Вариант е и Ибей, въпреки че като гледам снимките там далеч не са от най-качествените.

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_t...All-Categories
              Георги Гатев

Коментар

В Рубин имат на склад.Скоро го разглеждах- безупречна изработка и материал.
                08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
                  Вариант е и Ибей, въпреки че като гледам снимките там далеч не са от най-качествените.

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_t...All-Categories
                  Аз съм точно с такъв като на снимката. Подарък ми е. "легена" е универсален, става и за дълга, и за къса база, и се изрязва според дъното на багажника. Мирише, но почти незабележимо - по-скоро като на нова кола. Гумата е естествен каучук и е доволно здрава, но и достатъчно пластична. Аз съм доволен.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Аз съм точно с такъв като на снимката. Подарък ми е. "легена" е универсален, става и за дълга, и за къса база, и се изрязва според дъното на багажника. Мирише, но почти незабележимо - по-скоро като на нова кола. Гумата е естествен каучук и е доволно здрава, но и достатъчно пластична. Аз съм доволен.
                    Ха-това, което аз гледах пък беше точно обратното.Материалът беше твърд-нещо като пластмаса, но не чуплива, а пластична.В сервиза стоеше изправен до стената и нямаше идеи да се свива.Страничният борд е около педя висок, като отливката по дъното на автомобила е направо безупречна.При сгънати задни седалки с това приспособление паджерото без проблем се префасонира в малък камион, с възможности да пренася товари, вариращи от прясно заклано прасе до прокъсани торби с цимент.
                    Жалко, че за момента не намирам приложение на този леген, но нещо се замислям дали пък да не си взема...дори само заради качеството на изработката.
                    08седемшест5едно513четири

Коментар

а как е решен въпроса със закопчаването на третия ред седалки?
                      че аз си правих едни постелки, едно рязане падна, едно дупчене...

и като краен резултат трябва да избирам - или най-задния десен пътник да стъпва върху печката, или тя да е запушена с покривало отгоре.

Джипа не го ползвам като бус - просто синчето е във възторг от факта, че може да се вози в багажника

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        а как е решен въпроса със закопчаването на третия ред седалки?
                        че аз си правих едни постелки, едно рязане падна, едно дупчене...
                        Никак. Рязане и толкоз.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ето снимките на легена - размерите са 90см х 60см

....
                          http://www.nakladkibg.com
                          накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Колеги,
                            Обаждах се в Рубин за леген, но ми казаха че нямат за Паджеро до 97 год. и повече няма да доставят за този модел.Имат за след 97 год. ,но имало разлика ми каза човека.Помагайте от къде другаде да намеря???

Коментар

Леген за багажник днес гледах на Илиянци на автоаксесоарите като влезнеш на главния вход и веднага в ляво ,ама цената беше 120лв

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X