Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гумен "леген" за товарния отсек на Паджеро
Свий
X
-
До: Гумен "леген" за товарния отсек на Паджеро
Здравей, аз си купих подобен леген от Бриколаж преди две седмици, но за друга цел и не ми върши работа. Иначе в багажника имам два - един оригинален и още един върху него за по-мръсни неща. Ако те интересува ще го премеря, ще го снимам и може да направим бартер - леген за информация+ някоя и друга бира без значение от кого...
Иначе цената му е около 60лв, но е много хубав - с високи странични ръбове, не се пързаля и най-важното, че не мирише.
ПП: Може и с доставка до Варна, но тогава бирата ще е от теб.
Коментар
-
Вариант е и Ибей, въпреки че като гледам снимките там далеч не са от най-качествените.
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_t...All-CategoriesГеорги Гатев
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнениеВариант е и Ибей, въпреки че като гледам снимките там далеч не са от най-качествените.
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_t...All-CategoriesДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеАз съм точно с такъв като на снимката. Подарък ми е. "легена" е универсален, става и за дълга, и за къса база, и се изрязва според дъното на багажника. Мирише, но почти незабележимо - по-скоро като на нова кола. Гумата е естествен каучук и е доволно здрава, но и достатъчно пластична. Аз съм доволен.
Жалко, че за момента не намирам приложение на този леген, но нещо се замислям дали пък да не си взема...дори само заради качеството на изработката.08седемшест5едно513четири
Коментар
-
а как е решен въпроса със закопчаването на третия ред седалки?
че аз си правих едни постелки, едно рязане падна, едно дупчене...
и като краен резултат трябва да избирам - или най-задния десен пътник да стъпва върху печката, или тя да е запушена с покривало отгоре.
Джипа не го ползвам като бус - просто синчето е във възторг от факта, че може да се вози в багажника
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеа как е решен въпроса със закопчаването на третия ред седалки?
че аз си правих едни постелки, едно рязане падна, едно дупчене...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ето снимките на легена - размерите са 90см х 60см
....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар