Помогнете, не мога да намеря колко фреон събира климатика.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мицубиши делика с десен волан
Свий
X
-
До: мицубиши делика с десен волан
Колега, направете си труда да дадете малко повече информация за колата. Мотор, година....Първоначално публикуван от eka Преглед на мнениеПомогнете, не мога да намеря колко фреон събира климатика.Последно редактирано от huko; 16-05-09, 17:20.Зима иде
-
Тук търси ли?Първоначално публикуван от eka Преглед на мнениеПомогнете, не мога да намеря колко фреон събира климатика.
http://www.delicaclub.ru/forum/index.php?
Коментар
-
годината е около 1996Първоначално публикуван от huko Преглед на мнениеКолега, направете си труда да дадете малко повече информация за колата. Мотор, година....Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III
Коментар
-
До: Мицубиши делика с десен волан
търсих в тоя руския сайт но няма подобна тема в Шумен един майстор на климатици търси в две ауто дати но няма и на машината му няма такава кола поне да имаше за l300 сигурно ще свърши работа защото проблема че има вътре два радиатора
Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III
Коментар
-
Благодаря на всички колеги, които се отзоваха, най вече на Паджеровод.
Руснаците ми казаха:
до 91г.- L300 с двоен климатик събира 1,300кг фреон
след 91г. - 1,350кг фреон
Проблема с климатика е решен.
Ако някой от вас ме види на Карлово , нека се обди да се запознаем лично , за да благодаря.Последно редактирано от Злой; 27-05-09, 23:25.Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III
Коментар
-
Това добре ли е или зле, и ако е зле какво може да се случи?Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеВисока температура на маслото в автомата.
Коментар
-
Всичко, което свети в червено по таблото, веднага трябва да се провери в сервиз.Първоначално публикуван от novaka Преглед на мнение.......... на таблото ми свети една лампа в червено .................
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар