Мога ли да монтирам ABS ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Монтиране на ABS на Паджеро къса база 93г.
Свий
X
-
-
До: Монтиране на ABS на Паджеро къса база 93г.
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеМога ли да монтирам ABS ?, но това е система от датчици, хидравлика и електроника, които по принцип не е невъзможно да се монтират, особено ако има "донор".
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение.... особено ако има "донор".Иначе подготви профилактично и с учебна цел поне 2000лв и готово
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеЕй това за смисъла наи ме вълнува
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнениеАко имаш донор,което е малко съмнително,защото аз лично съм виждал малко паджерата да имат АБС.Макар че има.
Заигравката с поставяне на толкова комплицирана система ще е бая сериозна и енергоемка...Както, обаче са казали колегите по-горе невъзможни неща няма, въпроса е струва ли си...08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеОбратно-има малко без абс(говорим за 2-ра серия).
Заигравката с поставяне на толкова комплицирана система ще е бая сериозна и енергоемка...Както, обаче са казали колегите по-горе невъзможни неща няма, въпроса е струва ли си...
За евентоален монтаж помисли за дискове, датчици помпа-разпределител, електроника, като им гледам цените--явно е по добре цял Шогун да си закупиш, а колегите тук да се възполвзваме от останалото.0876 79 25 21
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеИначе подготви профилактично и с учебна цел поне 2000лв и готово
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнениеКак толкова много "бе" то тва е мецубиши всичко в евтино има няма 20лв.
Коментар
-
тия в ратола са страшни терористи НИКОГА не им се доверявайте ,на мене ми изгоря лампата за задния диф. и ми обявиха 100 кинта. За това хората са измислили ибей, от там си взех 10 броя лампички за 25лева с доставката
. А и са много некоректни и им е бавна доставката.
Последно редактирано от huko; 19-05-09, 20:39.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар