Колеги, на скоро се сдобих с едно Паджеро. От Всякъде е перфектно, но............. рамата е доста корозирала.Моля за съвет.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Корозирала рама на Паджеро 93г.
Свий
X
-
До: Корозирала рама на Паджеро 93г.
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеКолеги, на скоро се сдобих с едно Паджеро. От Всякъде е перфектно, но............. рамата е доста корозирала.Моля за съвет.
За малко пари?
За дълговечност?
За препродажба?
Дай малко инфо: снимки, къде е, какво искаш да го правиш.
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеКакъв да бъде съвета?
За малко пари?
За дълговечност?
За препродажба?
Дай малко инфо: снимки, къде е, какво искаш да го правиш.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеКолеги, на скоро се сдобих с едно Паджеро. От Всякъде е перфектно, но............. рамата е доста корозирала.Моля за съвет.. Ако е изгнило, се чисти до здраво и се кърпи, ако е повърхностна ръжда се чисти грундира и боядисва.
За малко пари, обикновенно се получава малко работа и малко ефект.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеАми съвета е че трябва да се прави. Ако е изгнило, се чисти до здраво и се кърпи, ако е повърхностна ръжда се чисти грундира и боядисва.
За малко пари, обикновенно се получава малко работа и малко ефект.
Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
незнам къв е този твоя майстор но съм заварял доста рами и в момента имам едно разпарчедисано.заваря си се най добре.смяна на рамата добре ами номера който стои на шасито.ето тази правя в момента доста е изгнила което е много нормално за митсубиши на 15и повече години.
Друг е въпроса ако имаш читава рама и имаш възможност да си я смениш сам.
смяната на рамата поне 1500лв
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеГоворих с приятел, който се занимава с такива неща и ми каза, че рамата е от стоманизирано желязо и колкото и да заваряш всичко е временно(все щяло да се къса от заварката). Мисля да сменя цялата рама. Незнам обаче дали е доста трудоемко и каква цифра трябва да очаквам от някой механик.. Коко ти е казал кое-как, ще добавя че кърпене на рамата, без сваляне на купето е... замаскиране.
Коментар
-
Благодаря Ви много и слава на бог, че има все още искрени хора.
Днес ходих при един "майстор" и каза, че щял да я вдигне на трупчета, да я изстърже, реже, заваря и накрая шагре.
Като гледам тази цъкнатата моята ако не е замаскирана със шагре ли е и аз незнам, ще изглежда по същия начин.
Що се отнася до смяната на рама незнам доста ли е работата.
Не съм много на ти с техниката но да разглобя и зглобя смятам, че ще се оправя. Поне с инстромент разполагам.
Колко време можи да ми отнеме.
Колко струва кърпенето на една такава рама(като на снимката) за да стане като хората.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Абе не е подводница ама е от Австрия, а от там всичко изглежда така дори и по-зле. Това, че си виждал много не означава, че това което виждаш действително е това. Аз също виждах, че всичко е добре до деня в който се усъмних и когато проверих се оказа, че и в Австрия има измамници.
Относно смяната на рамата се замислям. Как ще е с новите номера в КАТ. Трябват ли ми специални умения и уреди и апарати при свалянето на купе, двигател и ходова част.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеАбе не е подводница ама е от Австрия, а от там всичко изглежда така дори и по-зле. Това, че си виждал много не означава, че това което виждаш действително е това. Аз също виждах, че всичко е добре до деня в който се усъмних и когато проверих се оказа, че и в Австрия има измамници.
Относно смяната на рамата се замислям. Как ще е с новите номера в КАТ. Трябват ли ми специални умения и уреди и апарати при свалянето на купе, двигател и ходова част.Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеПак не си написал от къде си
Ако си от Сф. и около звънни и ела ще ти показвам на "Джип4о" и ще му мислищСтанимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеПак не си написал от къде си
Ако си от Сф. и около звънни и ела ще ти показвам на "Джип4о" и ще му мислищСтанимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение...Ако можеш с указания да ми помогнеш.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар