Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Капак за резервна гума на П4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Капак за резервна гума на П4

Онзи ден отидох в магазина на Митцубиши да питам за капак за резервната гума. Моят нюанс на сивото беше 900 лева, малко по-друго сиво - 530 лв., а незнам си какво хромирано - 1900 лева. Според мене е грехота да се дават толкова пари за 2 пластмаси. В същото време съм чувал, че не е хубаво слънцето да пече гумата.
    Има ли някакви варианти за по-евтини капаци или калъфи?
    www.offnews.bg

До: Капак за резервна гума

Първоначално публикуван от Владо Йончев Преглед на мнение
    Онзи ден отидох в магазина на Митцубиши да питам за капак за резервната гума. Моят нюанс на сивото беше 900 лева, малко по-друго сиво - 530 лв., а незнам си какво хромирано - 1900 лева. Според мене е грехота да се дават толкова пари за 2 пластмаси. В същото време съм чувал, че не е хубаво слънцето да пече гумата.
    А другите гуми не ги ли пече? Връткай ги през 5-10 хил.км. и не се кахъри.

Коментар

Има хора, които мразят тези капаци и само им се пречкат в гаражите. Най-добре е да намериш някой такъв. И да го удавиш в 12-годишен Bushmills пак няма да стигнеш цитираните цени

Коментар

В Пловдив има един магазин не е много оборудван но може да провериш за по ефтени калъфи.
        Магазина се намира до автомивка румекс и се казва 4X4

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
          В Пловдив има един магазин не е много оборудван но може да провериш за по ефтени калъфи.
          Магазина се намира до автомивка румекс и се казва 4X4
          маи са доста скапи

Коментар

Аз съм от София, но като имам път до Пловдив ще проверя. Но по-добре май още отсега да пусна обява:
            Удавям в уиски за капак за Паджеро 4, цвят silver sterling. Сериозно.
            www.offnews.bg

Коментар

И аз търсих тия кори на разумни цени. Вече нанизах едната гума на пирон и сложих резервната на нейно място.
              Мисля си, че така е по- добре, защото все пак има някаква вентилация. Като сложиш корите с тия престилки отзад, не съм сигурен дали няма да прави конденз и да събира боклуци вътре...
              Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X