Интересува ме преден диф на Паджеро 2.5 с блокаж дали може да се присади на Паджеро 2.8.Ако не са еднакви предавателните числа.Може ли да се смени само касетата с блокажа.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Питане за преден блокаж.

Свий

X
- 

До: Питане за преден блокаж.
Днес ще ходя да го гледам.Момчето което го продава каза ,че е оригинален но мен ме съмнява.След като го видя ще споделя.И мен ме очуди този заводски блокаж.Първоначално публикуван от huko Преглед на мнениеТози блокаж не може да е оригинален, тоест е най- добре да кажеш какъв е и евентуално да питаш представителя на марката дали касетките на двата модела са еднакви.

sigpic
Коментар
 - 

На мен поне не ми е известно да има такова.Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнениеЗащо се чудите пък толкова,ако има излишни пари(много) би си поръчал заводски блокаж преден.Къв е проблема не мисля че Паджеро няма преден блокаж но просто няма сериинно производство.Зима иде
Коментар
 - 

Съжалявам, не те разбрахПървоначално публикуван от jimmy Преглед на мнениеИсках да кажа, че има и фабричен. Иначе ARB, TJM и т.н. е ясно, че има....
.

Коментар
 - 

Здравейте колеги,относно темата и аз днес видях на моето Паджеро на предният диф,че има блукаж или нещо такова не съм много сигурен,но на такова ми прилича,закрепено е от задната страна на моста от дясно има и вакуми които влизат в него и вакумна сфера а в купето да двигателя има и магнитни датчици а вътре в самото купе няма копче за включване,може ли нещо да е орязано или си е така.Паджеро 2 Английско с 2.5 ТДИ автомат супер селект ако има значение това,някой ако знае нещо да каже.Благодаря Ви предварително.

Коментар
 - 

Няма блокаж, това включва предното.Първоначално публикуван от veso003 Преглед на мнениеЗдравейте колеги,относно темата и аз днес видях на моето Паджеро на предният диф,че има блукаж или нещо такова не съм много сигурен,но на такова ми прилича,закрепено е от задната страна на моста от дясно има и вакуми които влизат в него и вакумна сфера а в купето да двигателя има и магнитни датчици а вътре в самото купе няма копче за включване,може ли нещо да е орязано или си е така.Паджеро 2 Английско с 2.5 ТДИ автомат супер селект ако има значение това,някой ако знае нещо да каже.Благодаря Ви предварително.
Коментар
 - 

Благодаря ти колега,няма да питам повече за да несе излагам.Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнениеНяма блокаж, това включва предното.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар