Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за преден блокаж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за преден блокаж.

Интересува ме преден диф на Паджеро 2.5 с блокаж дали може да се присади на Паджеро 2.8.Ако не са еднакви предавателните числа.Може ли да се смени само касетата с блокажа.
    sigpic

До: Питане за преден блокаж.

Този блокаж не може да е оригинален, тоест е най- добре да кажеш какъв е и евентуално да питаш представителя на марката дали касетките на двата модела са еднакви.
    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
      Този блокаж не може да е оригинален, тоест е най- добре да кажеш какъв е и евентуално да питаш представителя на марката дали касетките на двата модела са еднакви.
      Днес ще ходя да го гледам.Момчето което го продава каза ,че е оригинален но мен ме съмнява.След като го видя ще споделя.И мен ме очуди този заводски блокаж.
      sigpic

Коментар

Просто има ръчни хъбове
        Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Заключете.Някой се е объркал ,че има блокаж на дифа.Разкараха ме напразно.Диф кат диф нищо особено.
          sigpic

Коментар

Защо се чудите пък толкова,ако има излишни пари(много) би си поръчал заводски блокаж преден.Къв е проблема не мисля че Паджеро няма преден блокаж но просто няма сериинно производство.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
              Защо се чудите пък толкова,ако има излишни пари(много) би си поръчал заводски блокаж преден.Къв е проблема не мисля че Паджеро няма преден блокаж но просто няма сериинно производство.
              На мен поне не ми е известно да има такова.
              Зима иде

Коментар

чесно казано и на мен не ми е известно,но пък е малко вероятно да няма.Все пак това е мецубиши
                [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Има от Ralliart....но е трудно да се снабдиш и е многоо скъпо...

Коментар

Има АRB, Голди слага на Станко на Паджерото.

Коментар

Исках да кажа, че има и фабричен. Иначе ARB, TJM и т.н. е ясно, че има....

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
                        Исках да кажа, че има и фабричен. Иначе ARB, TJM и т.н. е ясно, че има....
                        Съжалявам, не те разбрах.

Коментар

Здравейте колеги,относно темата и аз днес видях на моето Паджеро на предният диф,че има блукаж или нещо такова не съм много сигурен,но на такова ми прилича,закрепено е от задната страна на моста от дясно има и вакуми които влизат в него и вакумна сфера а в купето да двигателя има и магнитни датчици а вътре в самото купе няма копче за включване,може ли нещо да е орязано или си е така.Паджеро 2 Английско с 2.5 ТДИ автомат супер селект ако има значение това,някой ако знае нещо да каже.Благодаря Ви предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от veso003 Преглед на мнение
                            Здравейте колеги,относно темата и аз днес видях на моето Паджеро на предният диф,че има блукаж или нещо такова не съм много сигурен,но на такова ми прилича,закрепено е от задната страна на моста от дясно има и вакуми които влизат в него и вакумна сфера а в купето да двигателя има и магнитни датчици а вътре в самото купе няма копче за включване,може ли нещо да е орязано или си е така.Паджеро 2 Английско с 2.5 ТДИ автомат супер селект ако има значение това,някой ако знае нещо да каже.Благодаря Ви предварително.
                            Няма блокаж, това включва предното.

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
                              Няма блокаж, това включва предното.
                              Благодаря ти колега,няма да питам повече за да несе излагам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X