Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питанка за Мицубиши Спейс вагон !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питанка за Мицубиши Спейс вагон !

Здравейте, усилено търсих теми и мнения за Мицубиши спеис вагон, двигател 2.4 GDI, но за съжаление нищо не намирам! Може и да не мога да изпозвам правилно търсачката ! Ще се радвам ако някой ми помогне с малко повече информация за този автомобил .
    Може ли да му се сложи газова уредба на този двигател?
    Благодаря предварително!

До: Питанка за Мицубиши спейс вагон !

..след няколко часа четене ми ства ясно, че този двигател ще се кара на бензин... един дерт по малко както казват

Коментар

До: Питанка за Мицубиши Спейс вагон !

Здравей, брат ми има вагон с 2.4 ГДИ. С каквото можем ще помагаме.
      За газовата- да за сега няма, но се чува че е в процес на разработка

Поздрави

Коментар

Има ли развитие по тоя въпрос? Че мой блъзък приятел е купил такова, и се чуди какво да прави.
        И още - в града и на шосето, разхода му е еднакъв - 9,5 - 10/100. Според диагностиката всичко му е в ред. Това нормално ли е?
        Колата е 98-а година.

Коментар

2.4 е по-капризния GDI, а и тях нещата са доста сложни за диагностика, не е само до кода на грешка ами си трябва осцилоскоп и опит. Милен от Пловдив ги има.
          Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

GDI демек да пръскат горивото директно в цилиндъра е все още по скъпо от обикновен инжекцион дето дюзите пръскат в смукателните тръби. Понеже е по скъпо засега се прилага само на по голямите лодки-Е класа на мерц големите мотори само - Ес класа на БМВ 7 и от сорта - аз наблюдавам само европеиските модели.
            Но които има кинти за такава лодка в 99% не мисли за газова.

Тия дет правят газови уредби не ги правят за слава .... като стане GDI масово -и те ще се напънат - иначе ще вложат много средства и време за развои а ням ад апродадат нищо дет се вика.....
            Говоря за газова уредба от големите фирми дето ще е с всичките документи и тестове , щото иначе все някои в Бг може да скове нещо....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X